x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Kylie: strălucitoare şi extravagantă

Kylie: strălucitoare şi extravagantă

de Raluca Grintescu    |    19 Mai 2008   •   00:00
Kylie: strălucitoare şi extravagantă
Sursa foto: Alex Bărbulescu /

Impecabil coordonat, spectacolul pe care Kylie Mi­no­gue l-a susţinut sîmbătă seară pe Stadionul Co­tro­ceni din Bucureşti a arătat de ce diva australiană îşi merită pe deplin statutul.

Impecabil coordonat, spectacolul pe care Kylie Mi­no­gue l-a susţinut sîmbătă seară pe Stadionul Co­tro­ceni din Bucureşti a arătat de ce diva australiană îşi merită pe deplin statutul.

 
Delicată, jucăuşă, alintată, senzuală şi sexy, Kylie a fermecat publicul din Ro­mâ­nia, nu atît prin “greutatea muzicală”, ci mai de­gra­bă prin show-ul vizual de ex­cepţie – o imensă desfăşurare de forţe care i-a ţinut pe fanii români cu ochii aţintiţi numai spre scenă. Timp de două ore, cel mai nou show din turneul KylieX2008 i-a desfătat pe cei aproape 20.000 de fani ro­mâni prin strălucirea şi extrava­gan­ţa de care a dat dovadă Minogue.


ŞAPTE ŢINUTE.
Pe parcursul recitalului, Kylie şi-a schimbat de şapte ori ţinutele create de Jean Paul Gaultier special pentru acest show atent regizat în acte – fie­căruia dintre acestea revenindu-i cîte o temă diferită pusă în va­loare de artistă. Atît hituri cunoscute, cît şi piese de pe cel mai noul album Kylie au fost interpretate într-o manieră grandioasă. Ţinînd cont de numărul mare de plătitori de bilet care au ţinut s-o vadă pe Kylie, porţile stadionului s-au des­chis de la ora 16:30, însă au fost în­chise la ora 20:00, chiar dacă Minogue a urcat pe scenă abia la 20:45, o dată cu lăsarea serii, timp în care publicul a stat la cozi imense pentru a-şi procura un suc şi ceva mîncare (aşa cum se întîmplă la concertele pe stadion).

 
MINUNAT! Diva şi-a făcut apariţia într-o rochie mov, după ce formaţia şi noii ei dansatori (căci cei vechi au fost “cumpăraţi” de Ma­donna chiar înainte ca Minogue să-şi înceapă turneul) au urcat pe sce­na animată de proiecţii în culori neon. Abia după ce a interpretat “Speakerphone”, Kylie şi-a salutat publicul din Bucureşti în limba en­gleză: “Bună seara. Cum te simţi, Bucureşti?”. “Minunat!” ar fi răs­punsul după apaluzele care s-au aş­ternut. Bineînţeles, ca orice artist care ne calcă patria, Kylie a învăţat să salute şi în limba română, formula de salut enunţînd-o ceva mai tîr­ziu, în concert. Un alt moment spectaculos a fost şi cel în care sce­na s-a transformat într-o sală de bal, iar Kylie s-a prezentat într-un costum de călărie elegant. Pe final de concert, Kylie s-a retras cîteva momente în culise, revenind însă pentru un bis. Şi-a luat “la re­ve­dere” zîmbind, într-o ploaie de confetii aurii, nu înainte de a-şi aduce aminte că acum 15 ani a cîntat la Festivalul Cerbul de Aur de la Braşov.

 

Scop

“Eu şi întreaga mea echipă am muncit foarte mult pentru a face acest concert să strălucească. Nimic nu iese fără perseverenţă!”

Kylie Minogue


×
Subiecte în articol: muzica kylie