x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica La aniversarea de 5 ani, PhenomenOn lanseaza clipul "United”

La aniversarea de 5 ani, PhenomenOn lanseaza clipul "United”

de Alex Revenco    |    08 Mai 2012   •   13:54
La aniversarea de 5 ani, PhenomenOn lanseaza clipul "United”

Miercuri, 9 mai, trupa Phenomenon lanseaza videoclipul "United', in cadrul unui concert special, ce marcheaza aniversarea a cinci ani de activitate a trupei. Evenimentul va avea loc in club Fabrica, cu incepere de la orele 19.00, pe scena urmand sa urce invitati surpriza, muzicieni cunoscuti si apreciati de PhenomenOn. Piesa "United', imnul trupei PhenomenOn, e compusa in stil alternative metal si reflecta drumul muzical pe care Catalin, Andrei, Asy, Robert si Alex merg impreuna. Videoclipul este o productie Castel Film si a fost realizat de regizorul Adrian Conerth si directorul de imagine Patru Paunescu. A fost filmat in studiourile Castel Film de la Snagov, in mai multe locatii, pe parcursul a mai multe zile, cu o echipa de douazeci de persoane.

Adrian Conerth, regizor: "Cand am auzit de PhenomenOn, m-am bucurat ca mai exista trupe rock in Romania care vin tare din spate. Ca intr-o lume muzicala pestrita si cu valori tare indoielnice, cinci baieti ies pe scena sa cante rock. Mesajul "United' e chiar viata lor muzicala de pana acum. In cautarea mereu a drumului spre succes. Asa este si clipul video. Un vesnic drum folosit ca lait-motiv in prima parte, un drum labirint al cautarii, al descoperirii si al repetitiilor de zi cu zi. In a doua parte a filmarilor ajungem pe scena, baietii isi capata statutul de trupa, vor merge mai departe. United mobilizeaza si tine aproape trupa si fanii! All for one and one for all! "

PhenomenOn au un excelent background muzical, avand la activ sute de concerte sustinute in Romania si in strainatate, nenumarate premii la concursurile de gen, doua albume de studio si mai multe videoclipuri. Un moment de referinta in istoria trupei a fost castigarea finalei pe Romania a prestigiosului concurs mondial The Global Battle of The Bands, ajungand astfel in finala mondiala de la Londra. Phenomenon inseamna:
Catalin Tamazlicaru- voce, Andrei Balasa- chitara, Asy Mitroi- chitara, Robert Acsintoaie- bass si Alex Ursache- tobe.

×