x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica La Becker - Antimatter unplugged

La Becker - Antimatter unplugged

de Alex Revenco    |    11 Sep 2008   •   00:00

Artmania continuă seria concertelor acustice cu o seară specială alături de Duncan Patterson (ex-Anathema, Antimatter) şi Mick Moss (Antimatter), la data de 5 noiembrie, ora 21:00, la Becker Brau Live Music Club.



Artmania continuă seria concertelor acustice cu o seară specială alături de Duncan Patterson (ex-Anathema, Antimatter) şi Mick Moss (Antimatter), la data de 5 noiembrie, ora 21:00, la Becker Brau Live Music Club. Duncan Patterson şi Mick Moss s-au reunit pentru o serie de concerte în cadrul cărora vor cînta variante acustice ale unor piese din repertoriul Antimatter, Ion (proiectul lui Duncan Patterson) şi Anathema. Va fi o combinaţie între creaţiile celor doi artişti, reunite într-un eveniment unic, dedicat celor care apreciază sonorităţile originale ale muzicii compuse de Patterson şi Moss, dar şi fanilor Anathema.  Înainte de a ajunge la Bucureşti, Mick Moss şi Duncan Patterson vor concerta în Portugalia (19 septembrie) şi Ungaria (4 noiembrie). Intrarea la acest concert-eveniment costă 50 de lei, biletele fiind deja disponibile în reţeaua magazinelor Diverta şi pe www.ticketpoint.ro.

Antimatter a fost înfiinţat în 1998 de Mick Moss şi de Duncan Patterson, ultimul părăsind Anathema, după şapte ani în care a fost basistul şi unul dintre compozitorii formaţiei britanice. Imediat după finalizarea celui de-al treilea album Antimatter, “Planetary Confinement”, Patterson a părăsit trupa pentru a se concentra pe un nou proiect, intitulat Ion, care în limba galeză înseamnă “pur”.

×