x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica La Mircea Baniciu & Band, două categorii de bilete sunt sold out (VIDEO)

La Mircea Baniciu & Band, două categorii de bilete sunt sold out (VIDEO)

de Alex Revenco    |    15 Feb 2014   •   14:37
La Mircea Baniciu & Band, două categorii de bilete sunt sold out (VIDEO)

A mai ramas o saptamana pana la concertul lui Mircea Baniciu din Hard Rock Cafe, iar biletele VIP si cele din categoria 1 deja s-au terminat. In continuare se pot achizitiona bilete din categoria 2, cu loc la masa in sala, la pretul de 60 lei. Vineri, 21 februarie, in cadrul unui concert select, cele mai indragite piese din repertoriul lui Mircea Baniciu vor fi puse in valoare de parfumul de epoca pe ritmuri de rock’n’roll.

Din program nu vor lipsi hituri precum “Tristeti provinciale”, “Dealul cu dor”, “Pisica neagra”, “Intoarcerea la Orient”, “Vinovatii fara vina”, “Miruna”, “Andrii Popa”, ori “Esarfa in dar” dar si multe altele. Baniciu va fi acompaniat de Vlady Cnejevici – claviaturi si Teo Boar – chitara.

Biletele se gasesc in magazinul Biletoo din Unirea Shopping Center (parter), magazinele Flaco, Librariile Adevarul si Eminescu, la Palatul National al Copiilor, in oficiile Postei Romane, in magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro, in magazinele Germanos si Diverta, si online pe: www.biletoo.ro, www.blt.ro, www.bilet.ro, www.bilete.ro, www.iabilet.ro si www.myticket.ro. Rezervarea mesei se face prin telefon, direct la Hard Rock Cafe. 



Mircea Baniciu

×
Subiecte în articol: Mircea Baniciu & Band