x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica La OST Fest, spaţiu verde pentru 600 de corturi!

La OST Fest, spaţiu verde pentru 600 de corturi!

de Alex Revenco    |    05 Apr 2012   •   16:42
La OST Fest, spaţiu verde pentru 600 de corturi!

Organizatorii festivalului OST Fest vor pune la dispozitia publicului un spatiu verde in cadrul complexului Romexpo, unde se pot instala 600 de corturi. Pentru a asigura un confort cat mai mare participantilor, in zona vor fi amenajate dusuri, toalete, corturi in care se va putea servi masa, baruri, precum si alte spatii de servicii si divertisment. Regulamentul de campare si alte informatii necesare se gasesc la www.ostfest.ro.

Pretul de campare, pentru toata perioada de festival este de 30 lei/persoana. Accesul in zona de campare va fi permis incepand din 14 iunie, ora 14.00 iar evacuarea zonei se va face pe 18 iunie, ora 14.00. Pentru cei care vor dori loc in camping pentru o perioada mai scurta (sa zicem 16- 17 iunie), pretul va ramane acelasi. Reamintim preturile biletelor pentru o singura zi de festival (vineri, sambata sau duminica): 500 lei -VIP (tribuna acoperita + catering inclus), 350 lei Fire Circle, 265 lei -tribuna, 120 lei Golden Circle, 90 lei gazon, 30 lei camping; abonamentele, valabile pentru toate cele trei zile de festival sunt: 800 lei VIP (tribuna acoperita + catering inclus), 525 lei Fire Circle, 400 lei – tribuna, 200 lei Golden Circle 150 lei gazon.

Biletele, abonamentele sI voucherele pentru camping se gasesc la: Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center, magazinele Flanco, magazinele Diverta, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Libraria Eminescu, Palatul National al Copiilor sau Statia de Metrou Unirii 1 si online, pe BILETOO.ro, BLT.ro, BILET.ro, BILETE.RO sau MYTICKET.RO. OST Fest, ce va avea loc intre 15 sI 17 iunie 2012 la Romexpo, este un eveniment organizat de Project Events in colaborare cu Cavalleria Events sI se va desfasura dupa urmatorul program: vineri 15 iunie: MOTLEY CRUE, DIMMU BORGIR, OVERKILL, sambata 16 iunie: MANOWAR, EUROPE, TROOPER, HOLYHELL si duminica 17 iunie: MOTORHEAD, MEGADETH, W.A.S.P., LAKE OF TEARS.

×
Subiecte în articol: muzica