x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica La Rockstadt Extreme Fest, campare gratuită cei care nu au cort, pot închiria unul, 'la cheie'

La Rockstadt Extreme Fest, campare gratuită cei care nu au cort, pot închiria unul, 'la cheie'

de Alex Revenco    |    14 Iul 2013   •   16:07
La Rockstadt Extreme Fest, campare gratuită cei care nu au cort, pot închiria unul, 'la cheie'

Cei care vor veni la Râşnov, pentru a urmări Rockstadt Extreme Fest vor avea la dispoziţie o generoasă zonă de camping, dotată cu toate utilităţile necesare pentru un sejur confortabil, inclusiv un punct pentru asistenţă tehnică, dotat cu uneltele necesare montării corturilor. Accesul în camping se va face în baza unui voucher de campare, ce se obţine gratuit, prin completarea formularului disponibil aici.

Pentru cei care nu au cort personal, organizatorii oferă, în parterneriat cu Military Trend, opţiunea închirierii unuia gata montat (pentru două persoane) în schimbul sumei de 15 lei/zi sau 45 lei pentru toată durata festivalului. Regulamentul complet pe www.rockstadtextremefest.ro, secţiunea “accomodation” şi pe pagina de Facebook a festivalului. Rockstadt Extreme Fest va avea loc în perioada 29 – 31 august la Râşnov, lângă baza olimpică de sărituri şi biatlon iar afişul festivalului conţine nume precum Trooper, Gothic, Abigail etc (joi 29 august), Gojira, Napalm Death (foto), Decapitated etc. (vineri 30 august), Primordial, Septicflesh, Textures etc. (sâmbătă, 31 august).

Pentru Rockstadt Extreme Fest sunt disponibile bilete şi abonamente, după cum urmează: până pe 17 august- 70 de lei/ abonamentul, 50 de lei/ biletul de o zi; după 18 august- 100 de lei/ abonamentul, 65 de lei/ biletul de o zi.

×