x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Lenny Kravitz este recomandat să-l înlocuiască pe Steven Tyler la Aerosmith

Lenny Kravitz este recomandat să-l înlocuiască pe Steven Tyler la Aerosmith

de Alex Revenco    |    11 Dec 2009   •   00:00
Lenny Kravitz este recomandat să-l înlocuiască pe Steven Tyler la Aerosmith

Fost A&R executiv la Geffen, John David Kalodner a lucrat cu o serie de mari artişti (Jimmy Page, Sammy Hagar, David Coverdale) şi, timp de peste două decenii, cu Aerosmith. Ca "big brother", John a fost alături de Steve Tyler & Co şi la bine şi la rău, i-a sfătuit pe toţi, a avut grijă de Steve când a avut "probleme" etc. Acum, când trupa trece printr-o "pasă neagră", el l-a recomandat pe Lenny Kravitz ca fiind "singura persoană" care l-ar putea înlocui pe Steven Tyler.

SITUAŢIE TEMPORARĂ
Kalodner a declarat publicaţiei "Rolling Stone" că ar fi vorba doar de o soluţie temporară, pentru că nu doreşte ca Aerosmith să continue fără Tyler.

El a mai spus: "Eu niciodată nu mă mir de ceea ce se întâmplă cu grupurile rock, ele sunt ca nişte familii aflate tot timpul sub spectrul despărţirii; dar unele dintre ele, Bon Jovi sau U2, de exemplu, reuşesc mai bine decât altele să controleze situaţia. Steven Tyler este unul dintre cei mai talentaţi artişti cu care am lucrat în întreaga mea carieră. E posibil să răzbată şi ca artist solo, dar marele succes nu-l poate avea decât alături de Aerosmith.

Cu vreo 20 de ani în urmă a încercat asta şi Mick Jagger... a fost un dezastru!". După cum se ştie, solistul de la Aerosmith a declarat că vrea "să se concentreze pe brandul Steven Tyler" şi a întrerupt legăturile cu cei din formaţie.

×
Subiecte în articol: muzica