x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Leo Iorga & Pacifica, Pasarea Colibri, Ioan Gyuri Pascu & The Blue Workers: concerte în Parcul Tineretului

Leo Iorga & Pacifica, Pasarea Colibri, Ioan Gyuri Pascu & The Blue Workers: concerte în Parcul Tineretului

de Sebastian S. Eduard    |    04 Mai 2012   •   12:06
Leo Iorga & Pacifica, Pasarea Colibri, Ioan Gyuri Pascu & The Blue Workers: concerte în Parcul Tineretului

Concerte live, concursuri cu premii, meciuri de fotbal difuzate pe un ecran LED de 16 metri patrati, un balon cu aer cald care se va ridica de la sol si valuri de specialitati de bere bavareza ii asteapta pe bucuresteni in acest week-end in Parcul Tineretului (intrarea de langa gura de metrou cu acelasi nume), cu prilejul primei editii a Festivalului de bere bavareza Kaiserdom – Maisel s.

Concertele live vor incepe la ora 20:00 si ii vor avea ca protagonisti pe Leo Iorga & Pacifica (vineri, 4 mai), Pasarea Colibri (sambata, 5 mai) si Ioan Gyuri Pascu & The Blue Workers (duminica, 6 mai). Acestea vor fi precedate de recitalul fanfarei Karpaten care incanta publicul zilnic, intre orele 18 -20, cu un program de muzica traditionala germana dar si transpuneri din jazz, muzica de petrecere si populara romaneasca.

Organizatorii au pregatit o serie de concursuri ce au ca premiu o experienta inedita de plutire in vazduh, la 50 de metri, cu balonul cu aer cald. Acesta are 4000 mc, fiind echipat complet pentru a putea zbura chiar si la o altitudine de peste 10,000 m.
Dupa ora 22, iubitorii fotbalului se pot bucura de o vizionare high – definition a transmisiilor celor mai importante meciuri de fotbal din competitiile interne si internationale, pe un ecran LED de 16 metri patrati.

Petrecaretii sunt asteptati intr-un cort urias, cu o suprafata totala de 1200 metri patrati, cu capacitate de peste 1200 de locuri la mese. Pentru a se asigura ca nimeni nu asteapta sa fie servit, organizatorii au amplasat nici mai mult nici mai putin de 14 puncte de servire bere.

×
Subiecte în articol: muzica