x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Lumea rockului e cu ochii pe Kempes

Lumea rockului e cu ochii pe Kempes

de Alex Revenco    |    23 Mai 2012   •   15:33
Lumea rockului e cu ochii pe Kempes

Solist vocal de exceptie, Ovidiu 'Kempes' Ioncu este un artist care "arde' pe scena sI considera ca acolo e locul unde spune ceea ce are el de spus sI unde se dezvaluie in totalitate. De accea, raspunsurile lui la intrebari sunt simple, laconice, de multe ori.

● - Dupa ce ai plecat din Cargo, te -ai gandit sa revii, candva, pe scena?

OKI - Vreau sa-ti spun, ca decizia pe care am luat-o in 2003 nu a fost deloc usoara. Aveam in fata doua optiuni clare si fiecare dintre ele insemna un castig si o pierdere. Am decis atunci ca o viata mai buna pentru familia mea e un castig mai important decat pierderea lumii magice in care simti ca te afli cand esti pe scena...

● - De unde a pornit ideea acestui supergrup?

- Ideea intemeierii acestei trupe i-a venit sotiei mele, in urma acelei intalniri cu Tavi Iepan si Adi Popescu, in Clubul Flex din Arad, in 2010. Dupa un schimb firesc de amabilitatii Simona a intrebat: ce-ar fi sa faceti ceva impreuna? Ii multumesc pentru asta. Ea a simtit ca pentru mine este foarte important sa revin pe scena sI a aratat ca este alaturi de mine si ma sustine. Tavi si Adi au fost imediat de acord si au trecut la treaba.

● - La ce te gandeai cand ai plecat din Brisbane spre Timisoara, pentru inregistrari?

-Nu ma gandeam decat sa ajung mai repede la destinatie, 30 de ore petrecute in avioane si aeroporturi iti distrug sistemul nervos !

● - Ce ai simtit cand ai reintrat, dupa opt ani de absenta, intr-un studio de inregistrari?

- Teama si emotie, dar dupa primele minute am stiut ca totul va fi bine.

● - Care e cea mai frumoasa amintire legata de inregistrari ?

- Reintalnirea, dupa 20 de ani, cu Adi Popescu si Tavi Iepan.

● - Ce altceva poti spune despre primul album Rezident EX?

- Cu acest disc, cu piesele lui Tavi, din perioada de inceput a trupei Cargo, voi incheia un capitol important al vietii mele si voi pune temelia unui capitol nou. Sper ca trupa noastra sa fie o familie unita si sa strabatem un drum lung impreuna!

● -Dupa accidentul din 1995, unul dintre cei care ti-au sarit in ajutor a fost Cristi Minculescu !

- Am apreciat enorm gestul lui din 1995 si astept sa il revad in 2012....Iris implineste anul acesta 35 de ani si ii doresc multi ani inainte, pe scena.

×
Subiecte în articol: muzica