x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Macy Gray, concert la Sala Palatului

Macy Gray, concert la Sala Palatului

de Alex Revenco    |    12 Iul 2012   •   21:00
Macy Gray, concert la Sala Palatului

Interpreta sI actrita americana, celebra pentru timbrul special al vocii sale, revine in Romania, pe 22 noiembrie, pentru un concert la Sala Palatului, organizat de Events. Potrivit organizatorilor, artista va sustine un recital de aproape doua ore, ce va include atat hiturile "I try", "Sweet Baby", "Sexual Revolution", cat si piese de pe ultimul sau album, lansat in acest an. Diva muzicii soul, in varsta de 45 de ani, a vandut peste 20 de milioane de albume in intreaga lume cu On How Life Is (1999), The Id (2001), The Trouble with Being Myself (2003), Big (2007), The Sellout (2010), Covered (2012).

Macy Gray a castigat doua Brit Awards, un premiu MTV Video Music sI un Grammy. In 2011 a fost recompensata cu Black Reel Award pentru rolul detinut in filmul 'For Colored Girls' (2010).

Mama a trei copii, are propria scoala de muzica

Intre 1996 sI 1998, Gray a fost maritata cu Tracy Hinds, avand impreuna trei copii: Aanisah (nascuta in ianuarie 1995), Mel (n. decembrie 1995) sI Happy (n. 1997). In 2005 ea si-a deschis propria tcoala de muzica, The Macy Gray Music Academy, unde tinerii din zona Los Angeles pot urma, la sfarsit de saptamana, cursuri de canto sI tehnici de inregistrare. Noul ei album, aparut in 2012, se numeste "Covered" sI include saisprezece coveruri dupa trupe celebre, ca "Here Comes The Rain Again" (Eurythmics), "Creep" (Radiohead), "Teenagers" (My Chemical Romance), "Nothing Else Matters" (Metallica), "Maps' (Yeah Yeah Yeah) sau "Wake Up" (Arcade Fire).

Pe 22 noiembrie, accesul in Sala Palatului va fi permis incepand cu ora 19.00, iar spectacolul va incepe la ora 20.00. Biletele pentru concertul Macy Gray s-au pus, de ieri, in vanzare sI pana pe 22 iulie inclusiv, pot fi achizitionate cu 10% discount (200 de lei, 153 de lei, 126 de lei si 100 de lei, in functie de categorie). Din 23 iulie, biletele vor fi 220, 170, 140 si 110 lei. Tichetele se pot cumpara online pe www.eventim.ro, sau prin reteaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librariile Humanitas sI Carturesti). Biletele pot fi achizitionate si in doua rate lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Eventim din Str. Polona nr. 15.

In copilarie, colegii radeau de vocea ei

Pe numele ei Natalie Renee McIntyre, Macy s-a nascut in Canton, Ohio. Parintii s-au despartit la scurt timp dupa nasterea sa, iar micuta a ramas in custodia mamei, care s-a recasatorit cu Richard McIntyre, fiind adoptata de acesta. Macy isi aminteste: "cand eram mica aveam o voce foarte amuzanta. De fiecare data cand vorbeam, ceilalti copii radeau de mine, asa ca am incetat sa mai vorbesc. Toata lumea spunea ca sunt rusinoasa. Nu am crezut ca as putea canta vreodata'. A fost o eleva eminenta, fiind admisa la Universitatea Californiei de Sud, pe care a absolvit-o in 1990.

×