x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Magnolia şi VH2 deschid la Roxette

Magnolia şi VH2 deschid la Roxette

de Alex Revenco    |    05 Mai 2011   •   19:33
Magnolia şi VH2 deschid la Roxette
164024-magnolia-2.jpgLa 30 mai, VH2 şi Magnolia vor cânta la Zone Arena, în deschiderea concertului susţinut de celebrul duo suedez, aflat pentru prima dată la Bucureşti.

O prezenţă din ce în ce mai activă pe scena muzicală autohtonă, Magnolia este proiectul "de suflet" al Ralucăi Leahu, cunoscută ca solistă, DJ, prezentator radio şi tv. Alături de Dan Leahu – chitară, synth, Radu Anghel – bass şi Bogdan Moroşanu – tobe, Magnolia a reuşit să-şi construiască un concept muzical solid, o combinaţie armonioasă de electro pop cu accente disco şi elemente indie rock.

 În finala naţională Global Battle of the Bands, des­făşurată anul trecut la Arenele Romane, Magnolia a ocupat un meri­toriu loc 3. La sfârşitul anului trecut, Magnolia a cântat la The Ark, în deschiderea concertului I Blame Coco, trupa fiicei lui Sting. Mai multe amănunte despre Magnolia se găsesc pe site-ul oficial al trupei, www.magnoliamusic.ro.

VH2 este o formaţie ce nu mai are nevoie de prezentare, e un adevarat supergrup în frunte cu doi foşti "holografi": Gabi Cotabiţă şi Mihai Pocorschi. Alături de ei sunt Cătălin Tuţă Popescu – keyboards, backing vocals, Răzvan "Lapi" Lupu – tobe, backing vocals, Vladimir Pocorschi – lead guitar, backing vocals, Eugen "Soe" Sonia – bass, Cătălin "Ţeavă" Cătoiu – percuţie.

Primul single al trupei, "Trece vremea", extrem de bine primit de pu­blic, a precedat apariţia albumului de debut VH2, "Greatest Hits". Materialul a fost reediat un an mai târziu sub numele "Dacă n-ai iubi", in­cluzând, alături de piesa titlu, melodiile "Fiecare zi fără tine", "Mai stai", "Nu-mi mai pasă".

În această lună, VH2 îşi lansează un nou material discografic, intitulat "2-VH2", cele mai noi piese de pe acest album fiind prezentate în premieră la 30 mai, în cadrul concertului din deschidere la show-ul Roxette.

×