x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Michael Flatley’s Lord Of The Dance

Michael Flatley’s Lord Of The Dance

de Alex Revenco    |    30 Iul 2012   •   16:30
Michael Flatley’s Lord Of The Dance

Dansatorii irlandezi vor evolua, in premiera la Constanta, pe 14 octombrie, la Sala Sporturilor. Daca in fiecare vara, Constanta este una din destinatiile preferate ale romanilor, anul acesta, toamna, Constanta reprezinta noua capitala a dansului international pentru romanii din toata tara. Cum milioane de oameni de pe intreg mapamondul le-au urmarit si admirat spectacolele sustinute in toate colturile lumii, lasandu-se cuceriti de minunata poveste ce creioneaza antica dar actuala lupta dintre bine si rau, traind si simtind alaturi de eroii celebrei intamplari pe ritmuri vechi irlandeze toata gama de emotii: frica, dragoste, ura, mila, compasiune, dragoste si nu in ultimul rand bucuria de a vedea un final fericit in care fortele binelui si dragostea triumfa.

MINUNE A LUMII MODERNE
Denumiti de criticii de specialitate "minune a lumii moderne’’, dansatorii reusesc la fiecare reprezentatie sa impresioneze prin dans, costume fabuloase, jocuri de lumini, jocuri de artificii si interpretarea spectaculoasa a fiecarui rol din poveste. Spectacolul din Constanta face parte din al doilea turneu in Romania al trupei irlandeze sI este organizat de Project Events in colaborare cu European Event Services.

Sorin Soraru, organizatorul acestui turneu ne-a declarat: "Este o onoare pentru noi sa-i avem si in acest an, in turneu national, pe cei de la Michael Flatley's Lord of the Dance. Intre 9 si 16 octombrie, va fi o sarbatoare a dansului in Romania!" Turneul, ce va dura o saptamana, incepe pe 9 octombrie si se incheie pe 16 octombrie a.c., celelalte orase unde vor ajunge celebrii dansatori irlandezi urmand a fi anuntate ulterior.

BILETELE, INTRE 100 SI 300 DE LEI
Pentru toti cei care doresc sa vada incredibilul spectacol, biletele s-au pus in vanzare la Flanco din magazinele Real (Sos . Mangaliei nr 195 A), Maritimo (Bd. Aurel Vlaicu nr. 220), Tomis (Bd Tomis nr 391) sI Diverta din Park (Bd. Alexandru Lapusneanu nr 116 C), Maritimo (Bd. Aurel Vlaicu nr. 220), Tomis (Bd. Tomis nr. 391) si online pe biletoo.ro, blt.ro, bilet.ro si myticket.ro. Biletele sunt: 300 de lei- categoria VIP, 250 lei- categoria 1, 200 lei- categoria 2, 150 lei- categoria 3, 100 lei- categoria 4.

×