x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Neversea revine. Organizatorii investesc 10 milioane de euro în a IV-a ediție a festivalului

Neversea revine. Organizatorii investesc 10 milioane de euro în a IV-a ediție a festivalului

12 Apr 2022   •   18:00
Neversea revine. Organizatorii investesc 10 milioane de euro în a IV-a ediție a festivalului
Sursa foto: Facebook/ Neversea

Festivalul Neversea revine după pauza provocată de pandemie. Organizatorii investesc 10 milioane de euro în a IV-a ediție a evenimentului de la Constanța.

Festivalul se va desfășura între 7 și 10 iulie, iar investiția este cu 25% peste cea realizată în 2019 în organizarea celei de a III-a ediții a evenimentului, anunță organizatorii.

Pe scena celui mai mare festival de pe plajă din Europa vor urca Alesso, Azteck, Brennan Heart, KSHMR, Nicky Romero, Parov Stelar și Quintino.

Pe scenele secundare vor fi nume sonore din lumea muzicii electronice underground. Amelie Lens, Paul Kalkbrenner Live, Richy Ahmed și Milo Spykers vin pentru prima oară la festivalul Neversea, pe scena Temple, dedicată genurilor techno și house.

The Ark, scena creată pentru amatorii de dubstep, drum&bass, liquid, hip-hop, rap și trap, îi va găzdui, printre alții, pe Dub FX & Woodnote, Malaa și Zeds Dead.

Azteca, Connect-R & Johny Romano, Deliric x Silent Strike with Muse Quartet, El Nino, Macanache, Nane și Rava se numără printre artiștii români care vor cânta pe această scenă, precizează organizatorii.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: festivalul Neversea