x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica New Model Army vine la Peninsula 2012

New Model Army vine la Peninsula 2012

de Alex Revenco    |    15 Mai 2012   •   12:35
New Model Army vine la Peninsula 2012

Organizatorii festivalului din Tg. Mures anunta: "Editia cu numarul zece a celui mai mare festival din Romania isi va primi fanii intre 23 si 26 august, in locatia binecunoscuta de pe malul Muresului, insa cu o surpriza de proportii: Peninsula sarbatoreste schimbarea de prefix cu bilete la jumatate de pret. Pentru a petrece patru zile de neuitat alaturi de formatiile preferate si cei mai renumiti DJ- I din lume peninsularii vor plati doar 100 de lei, iar pentru un bilet de o zi, doar 40 de lei. Vanzarea biletelor incepe pe 15 mai in reteaua Eventim, respectiv pe site-ul www.eventim.ro .

Oferta este valabila pana pe 1 august, cand pretul abonamentelor devine 140 de lei, iar cel al biletului de o zi, 60 de lei – aceste preturi ramanand valabile si in timpul desfasurarii festivalului'. Primele nume confirmate la Peninsula sunt: Andre Tanneberger, aka ATB, din Germania (unul din gigantii genului trance), Josh Gallahan (electro), Babylon Circus (reggae- ska, Franta), Rotfront (immigrantski raggamuffin, Germania) sI una dintre cele mai tari formatii britanice din ultimii 30 de ani, New Model Army (foto).

"Ne-am dori sa sarbatorim cea de a zecea editie a Festivalului Peninsula cu cei care ne-au fost alaturi la petreceri si la editiile precedente ale celui mai mare eveniment din Ardeal. Acesta este motivul pentru care am decis sa fixam preturi accesibile pentru toate buzunarele: nu vrem ca eventuale greutati financiare sa impiedice peninsularii sa ne fie alaturi la aceasta editie speciala. Fanilor nostri le transmitem ca vor putea revedea pe scena Peninsula anul acesta staruri de la editiile trecute care au facut sa rasune Valea Muresului de buna voie si distractie. Reducerea pretului la bilete nu inseamna, sub nici o forma, o scadere a calitatii evenimentului. Si anul acesta vom avea invitati de renume international, dar si artisti de valoare din Romania si Ungaria, alaturi de o serie de programe non-muzicale' a spus Bodor Laszlo, directorul Festivalului Peninsula.

×
Subiecte în articol: muzica