x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Noul videoclip Emy se lansează în câteva zile

Noul videoclip Emy se lansează în câteva zile

11 Aug 2023   •   08:40
Noul videoclip Emy se lansează în câteva zile

Emy Alupei, cunoscută pentru stilul ei excentric și performanțele de la X Factor, dar și pentru prezența ei pe social media, se pregătește să lanseze un nou videoclip muzical. Piesa va apărea pe toate canalele obișnuite la mijlocul lunii august 2023.

Emy Alupei, povestea ei

Andreea Emilia Alupei a intrat în vizorul publicului în 2016, când a intrat prima dată în concursul televizat X Factor România. A fost eliminată, dar nu s-a dat bătută: în 2018, a revenit pe scena muzicală cu un single intitulat „#Hate”, lansat în vară. Această piesă i-a adus nu doar faima, dar și un contract cu casa de discuri Cat Music. Următoarea ei piesă, intitulată „Hannah Montana”, a fost lansată în toamna aceluiași an. De atunci, Emy a lansat mai multe piese de succes, de la celebrul „Nu uita” cu peste 12 milioane de vizualizări pe YouTube la colaborări recente cu Alex Mladin sau Sarah Prodan. Dar nu a renunțat nici la lumea reality show-urilor: a participat în ediția din 2020 a „Survivor România” și sezonul 6 din show-ul „Bravo, ai stil”.

Acum se pregătește de o nouă piesă, cu o vedetă surpriză în videoclip.

Vedeta surpriză

Următoarea piesă marca Emy Alupei vine cu o vedetă surpriză în videoclip: Mr Bit. Brandul și-a făcut intrarea pe piața din România acum doi ani, dar deja face valuri în rândul tineretului dornic de distracție și lux. Pentru cazinou, aceasta nu este prima incursiune în lumea distracției. Întreg brandul este construit în jurul abordării stilate și tinerești a jocurilor de cazinou online. Videoclipul reflectă perfect această abordare dinamică a vieții și a tinereții.

Emy – Rihanna, povestea clipului

Nu sunt cunoscute prea multe detalii despre ce vom avea ocazia de a vedea în clipul ce urmează să fie publicat pe 11 august. Dar am reușit să obținem câteva detalii despre ce vom avea ocazia să vedem.

Clipul va fi realizat în stilul excentric cu care Emy ne-a obișnuit în ultimii ani, cu mașini de lux, straie stilate și accesorii pe măsură. Tot clipul va avea o atmosferă optimistă și tinerească. Personajul principal din clip va fi Emy insăși, iar rolul prietenului care o alintă cu lux și bogății este jucat de un personaj cu mulți bani de aruncat - la propriu.

Din informațiile exclusive pe care le-am aflat reiese că rutina de dans prezentată de Emy în acest videoclip s-ar putea să se transforme în următoarea sa provocare pe rețelele sociale, deci fiți cu ochii în patru!

Așa că fiți cu ochii pe canalele oficiale de YouTube și Instagram a celei mai faimoase cântărețe din România cu părul albastru. Vă așteaptă o altă experiență inedită și extravagantă cu mașini de lux, ploi de bani și o noapte la club, toate astea în stilul cu care Emy Alupei v-a obișnuit de-a lungul anilor. Videoclipul va fi anunțat și pe canalul oficial al cântăreței pe Instagram, și lansat direct pe canalul de YouTube a cântăreței pe 11 august 2023, ora 18:00.

 

EMY ALUPEI - RIHANNA | Official Video

 

×
Subiecte în articol: Emy Alupei