x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Celebrăm primăvara la Operă cu cele mai frumoase povești de iubire!

Celebrăm primăvara la Operă cu cele mai frumoase povești de iubire!

de Magdalena Popa Buluc    |    18 Mar 2023   •   22:00
Celebrăm primăvara la Operă cu cele mai frumoase povești de iubire!

Baletul Romeo și Julieta, musicalurile Sunetul muzicii și My Fair Lady revin pe scena Operei clujene.

Una dintre cele mai spectaculoase producții de balet ale Instituției noastre, Romeo și Julieta de Serghei Prokofiev, în regia și scenografia Valentinei Turcu, revine în aceeași distribuție de excepție miercuri, 22 martie, cu povestea atemporală de iubire a celor doi tineri.

Vineri, 24 martie, ora 18:30 și sâmbătă, 25 martie, ora 11:00, cel mai îndrăgit musical - Sunetul muzicii - se va cânta și ne va încânta, într-o distribuție iubită de publicul clujean. Un spectacol ce reușește cu fiecare reprezentație să ne emoționeze până la lacrimi.

Ultimul spectacol al lunii martie, My Fair Lady, relatează povestea Elizei Doolittle, o fată simplă care vinde flori pe străzile Londrei, și a lui Henry Higgins, un profesor de lingvistică, expert în arta foneticii, care primește o provocare din partea Colonelului Pickering – un pariu pe care-l poate câștiga doar dacă reușește să o prezinte pe Eliza la Balul Ambasadei ca fiind o doamnă cultă și un membru important al înaltei societăți. Dacă va reuși sau nu, rămâne să descoperiți alături de noi, vineri, 31 martie, de această dată într-o distribuție ce îi va avea în debut pe soprana Roxana Șelariu în rolul Elizei, tenorul Nicolae Ilincăi în rolul lui Freddy și baritonul Cătălin Moței în rolul Colonelului Pickering.

Dacă îți dorești să descoperi cum se creează magia pe scena noastră, dar și care este povestea primului Teatru de Operă din România, te așteptăm alături de noi la seria de Tururi ghidate, programate în această lună.

Fii parte din poveste!

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×