x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Ozzy–erou de desene animate

Ozzy–erou de desene animate

de Alex Revenco    |    15 Mar 2012   •   21:00
Ozzy–erou de desene animate

Cuppa Coffee Animation din Toronto a anuntat ca are in proiect un serial de animatie ce are ca subiect viata familiei lui Ozzy Osbourne. Sotia/ manager a celebrului rocker a dezvaluit ca show-ul va fi difuzat in prime-time, se va numi "The F’n Osbournes", va avea douazeci de epi­soade si va fi o "poveste plina de umor a familiei noastre".

JACK IL FACE BUNIC. Este evident faptul ca persoanele reale, adica Ozzy, Sharon, Kelly si Jack Osbourne, vor insufleti cu vocile lor personajele animate. Creat la Cuppa Coffe Studios, cele douazeci de episoade vor fi produse de Sharon si Jack Osbourne, im­preuna cu Adam Shaheen de la Cuppa Coffee. Recent, Sharon a de­clarat ca aceasta colaborare, cu Cuppa Coffe, a generat o ocazie unica de a re­aliza un show animat de mare succes. Cu acest prilej, Jack – care asteapta o fetita de la logodnica sa, Lisa Stelly – a refuzat sa apara intr-un alt reality show dupa experienta avuta cu "The Osbournes". Jack a spus: "Atat timp cat traiesc, nu voi mai permite o camera tv la mine in casa".

Discuri pentru player
Mr. Big ● Live from the Living Room. In­registrat in ianuarie trecut, intr-un studio din Tokyo, discul de fata capteaza primul show acustic din istoria formatiei. Deoarece concertul a facut parte din turneul de promovare a albumului "What If…" (2010), sapte piese din zece sunt de pe discul mentionat. Celelalte sunt marile hituri "To Be With You", "Voodoo Kiss" si "Take Cover".

Michael Thomson Band ● Future Past. Muzician de studio renumit pentru ne­numarate co­laborari cu mari nu­me din showbiz (Mi­chael Jackson, Whitney Houston, Celine Dion, Phil Collins, Rod Stewart, Scorpions, Christina Aguilera, Michael Bolton, Mariah Carey, Bette Midler, Madonna etc.), Mi­chael si-a facut formatie si a inregis­trat acest album, ce poate fi incadrat in "sertarul" pop-rock melodic.

Dario Mollo/ Tony Martin ● The Third Cage. Fostul solist de la Black Sabbath a facut "echipa" cu chitaristul/ produ­ca­tor/ compozitor ita­lian la sugestia producatorului Kit Woolven (UFO, Thin Lizzy). Tony Martin a scris versurile si melodiile, Dario Mollo le-a "asamblat" si astfel s-a nascut proiectul The Cage. Primul album a aparut in 1999, al doilea in 2002 si al treilea (cel de fata) in 2012. (Alex Revenco)

×