x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Până la 15 iunie se fac înscrieri la Stufstock.

Până la 15 iunie se fac înscrieri la Stufstock.

de Alex Revenco    |    02 Iun 2011   •   21:00
Până la 15 iunie se fac înscrieri la Stufstock.

Proiectul Newcomers, prin care festivalul lanseaza si sus­ti­ne muzica ar­tis­tilor aflati la in­ceput de drum, va avea ca termen-limi­ta data de 15 iu­nie. Productia si lan­sa­rea unui album, un tur­neu in ta­ra si un kit pentru sala de re­pe­titii sunt premiile pe care Stufstock 2011 le aduce trupelor noi din proiectul Newcomers, alaturi de concerte pe scena principala si apoi in Bucuresti.

Pana acum s-au inscris formatiile: Backstage Hero (punk) – Bucuresti, The Band For Rent (rock) – Cluj, Central Warehouse (blues rock) – Bucuresti, Day One (folk blues) – Alba-Iulia, Dirty Dog (blues rock) – Bucuresti, Ender (pop) – Bucuresti, FacePlant (hardcore) – Timisoara, Manfellow Spu­za (rock) – Targu-Mures, Red Magnetic (rock) – Bucuresti, Sketch (in­die) – Bucuresti, Skullp (hardcore) – Cluj, Tagma (rock) – Sibiu, Tu­ne­sin­naourheads (funk rock) – Bucuresti, Umbra (rock) – Piatra Neamt. Tru­­pele care vor sa se inscrie pentru Newcomers trebuie, inainte de toate, sa poata sustine un repertoriu propriu de minimum 45 de minute. Demo-u­rile trebuie trimise la adresa: Capricorn & Capricorn Productions, Str. Anas­­tase Simu nr. 6, scara B, etajul 1, apartament 17, Sector 1, Bucuresti, pana la data de 15 iunie 2011, de preferat prin servicii de curierat rapid.

De­mo-urile trebuie sa contina piese proprii, nu preluari. Nu pot intra in com­­petitia din acest an cele 12 trupe finaliste in 2010, in care a castigat Whi­te Walls (foto). Pana in iulie juriul va alege 24 de formatii care vor intra in semifinala si vor canta live intr-un club din Bucuresti, anun­tat ulte­rior. Dintre acestea, 12 trupe vor ajunge in finala si vor evolua pe scena Newcomers din Vama Veche in zilele de 25 si 26 august.

×
Subiecte în articol: muzica