x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Patricia Kaas: “Nu vreau să fiu copia lui Piaf, ce rost ar avea?”

Patricia Kaas: “Nu vreau să fiu copia lui Piaf, ce rost ar avea?”

de Alex Revenco    |    17 Iun 2013   •   19:34
Patricia Kaas: “Nu vreau să fiu copia lui Piaf, ce rost ar avea?”

Turneul mondial 'Kaas Chante Piaf' ajunge duminică 23 iunie, la Sala Palatului cu un concert – eveniment organizat de Project Events. Cu o săptămână înainte, Patricia Kaas a acordat un interviu lui Mihai Gâdea, la emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3, din care am aflat părerea artistei despre spectacol, muzicieni preferaţi, noul ei film. Kaas a subliniat că la concertul de la Sala Palatului nu va cânta propriile melodii, fiind un tribut adus lui Edith Piaf: .
Ea se vede “acelaşi artist care a crescut şI a evoluat, în ultimii ani dar nu crede că muzica poate să înlăture suferinţele: “spre exemplu, când a plecat mama de lângă mine, am încercat să fug de suferinţă iar  publicul mi-a dat liniştea de care aveam nevoie”. Patriciei Kaas, care a cântat cu Placido Domingo şI a fost invitata lui Michael Janckson, ar vrea să cânte cu Lana Del Rey, îi place Pink şI Adele.
Despre concertul de duminică: “este un concert tribut pentru Paif, dar nu vreau să fiu o copie a lui Piaf, ce rost ar avea?. Cred că oamenii care vor veni la concert mă vor descoperi pe mine în acest repertoriu şi vor descoperi lucrui noi despre mine, partea teatrală, va fi altceva şi, în acelaşi timp, ceva foarte apropiat mie”.

Rol principal în “Assassinee”

După ce, ca interpretă, a ajuns celebră în lumea întreagă, Patricia Kaas a fost nominalizată la titlul de “Cea mai bună actriţă” la “French TV and Radio Lauriers Awards”, ceremonie organizată de Paris Audiovisual Club. Ea a obţinut această nominalizare pentru rolul (principal) din drama TV “Assassinée”. Filmul a adunat aproape 6 milioane de telespectatori iar interpretarea Patriciei a fost aclamată atât de public cât şi de critica de specialitate. Revenind la muzică şI la concertul live din 23 iunie, la Sala Palatului, Patricia Kass va cânta melodii precum: “Non, Je Ne Regrette Rien”, “Paris”, “Padam, Padam”, “Milord”, La Belle Histoire d'Amour” şi multe altele. Ultimele bilete, cu preţuri cuprinse între 100 şi 350 de lei, se găsesc la Magazinele BILETOO din Unirea Shopping Center şI cel din incinta cinematografului Patria, Magazinele Flanco, Diverta, Muzica, Domo, Vodafone, Orange, Germanos, Librăria Eminescu, Sala Palatului, Palatul Naţional al Copiilor şi staţia de metrou Unirii 1. Cei care doresc să comande biletele online o pot face de pe BILETOO.ro, BLT.ro, BILETE.ro, MYTICKET.ro şi EVENTIM.ro.




×
Subiecte în articol: patricia kaas