x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Pe 10 august, Lacrimosa e headliner la ARTmania

Pe 10 august, Lacrimosa e headliner la ARTmania

de Alex Revenco    |    04 Iul 2013   •   18:38
Pe 10 august, Lacrimosa e headliner la ARTmania

La cea de-a opta ediţie a festivalului ARTmania, faimosul grup german Lacrimosa a confirmat participarea, fiind desemnat headliner sâmbătă, 10 august.

Iată programul celor două zile de concerte, în Piaţa Mare din Sibiu:
vineri, 9 august - Amaranthe (Suedia/ Danemarca), Haggard (Germania), Within Temptation (Olanda);
sâmbătă 10 august- Xandria (Germania), Orphaned Land (Israel), Lacrimosa (Germania).

Înfiinţat în 1990 la inţiativa compozitorului german Tilo Wolff şi a artistei finlandeze Anne Nurmi, Lacrimosa a înregistrat anul trecut cel de-al unsprezecelea album din carieră, “Revolution”, reunind în studio o orchestră şi un cor, alături de doi mari muzicieni germani, Mille Petrozza, chiaristul celebrului grup Kreator şi Stefan Schwarzmann, toboşarul de la Accept.

Festivalul ARTmania are loc în perioada 5-11 august, oferind un program cultural variat, ce include concerte, expoziţii, workshop-uri şi alte evenimente speciale dedicate artelor frumoase. Toate aceste manifestări culturale se vor desfăşura în zonele special dedicate festivalului ARTmania, din Piaţa Mare şi Piaţa Mică.
În plus, pe 8 august, la Muzeul Brukenthal, duo-ul german Deine Lakainen va susţine un concert acustic. Biletele şI  abonamentele pentru Festivalul ARTmania Sibiu 2013 pot fi achiziţionate de pe shop.artmania.ro de oriunde în lume, iar pentru publicul din România acestea sunt disponibile şi în reţeaua Eventim şi pe myticket.ro, la preţul de 150 lei/abonamentul şI 100 lei/biletul de o zi.


×
Subiecte în articol: artmania lacrimosa