x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Peter Gabriel, cea mai amplă producţie indoor organizată vreodată la Bucureşti

Peter Gabriel, cea mai amplă producţie indoor organizată vreodată la Bucureşti

de Alex Revenco    |    24 Apr 2014   •   18:38
Peter Gabriel, cea mai amplă producţie indoor organizată vreodată la Bucureşti

Potrivit Emagic, organizatorul concertului din 8 mai, la Romexpo, show-ul Peter Gabriel va dipune de cea mai amplă producţie indoor organizată vreodată la Bucureşti. 
Din comunicat aflăm că Peter Gabriel a fost întotdeauna un inovator nu doar în muzică, ci şi la nivel de imagine, lăsându-şi amprenta stilistică atât în clipuri, cât şi în scenografia show-urilor sale live. Cel mai recent turneu, intitulat "Back to Front", este o nouă dovadă a ambiţiilor artistului de a împinge tot mai mult barierele convenţionalului. El  reuşeşte să pună în scenă un spectacol impresionant în care tehnica de ultimă oră joacă rolul principal.
S-au folosit imprimante 3D, scannere speciale, generatoare de imagini tridimensionale, ecrane "multigesture touch", dar şi construcţii impresionante. Cele cinci reflectoare suspendate pe braţe de macarale uriaşe, operate manual, reprezintă unul dintre elementele centrale ale producţiei, creând impresia unei coregrafii inedite cu roboţi gigantici ce cântăresc cinci tone.
Totodată, structura elicoidală utilizată pentru partea centrală a scenei, precum şi proiecţiile 3D afişate pe ecranele de fundal crează un efect vizual suprarealist, completat de jocuri de lumini.

×
Subiecte în articol: Peter Gabriel