x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Ploieşti Hot Jazz Summit, la Teatrul Toma Caragiu

Ploieşti Hot Jazz Summit, la Teatrul Toma Caragiu

10 Mai 2012   •   17:03
Ploieşti Hot Jazz Summit, la Teatrul Toma Caragiu

De ieri pana duminica, la Teatrul Toma Caragiu din Ploiesti are loc cea de-a VII-a editie a Festivalului International Ploiesti Hot Jazz Summit, organizat de Primaria Municipiului Ploiesti, Teatrul Toma Caragiu si Asociatia Culturala Jazz Forum ’03 Ploiesti, in parteneriat cu Sibiu Jazz Festival.

Ca si la precedentele editii, programul este integral international, cu muzicieni din Polonia, Germania, Austria, Spania, Belgia, Israel, SUA, Cuba, Africa de Sud. Iata programul din acest week-end: vineri, 11 mai, de la ora 19:00 -– recital Reve (Dream of) d’Elephant Orchestra (Belgia), 21:30 – recital MixTuur/Afrika (Belgia, Burkina Faso, Africa de Sud); sambata, 12 mai, de la ora 19:00 – recital Harold Lopez Nussa (Cuba); 21:30 – recital Chano Dominguez (foto) – Spania; duminica, 13 mai, de la ora 19:00 – recital Joo Kraus (Germania), 21:.30 – recital Ron Carter (SUA). Biletele se gasesc la Agentia Teatrala.

Biletele sunt 40 de lei pe zi si 90 de lei – trei zile, iar pentru elevi, studentti si pensionari – 25 de lei pe zi si 60 de lei – trei zile.

×