x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Premianţii de la Posada Rock merg în finala GBOB

Premianţii de la Posada Rock merg în finala GBOB

de Alex Revenco    |    27 Iul 2012   •   12:51
Premianţii de la Posada Rock merg în finala GBOB

Formatiile care se vor clasa pe primele doua pozitii la Festivalul Posada Rock 2012, respectiv Marele premiu si locul 1, castiga dreptul de a participa direct la finala nationala GBOB 2012. Aceasta sansa este oferita prin amabilitatea lui Cristin Tomeci (foto), Vice-Presedinte al Global Battle of Bands si Presedinte al Music Europe Association.
Cristin Tomeci ne-a spus: "din postura de fost laureat al Festivalului Posada Rock, mi se pare firesc sa ofer aceasta oportunitate artistilor in curs de afirmare.' Cristin Tomeci a castigat alaturi de formatia Rogvaiv prima editie a evenimentului, desfasurata in 1986.

Miza pentru trupele participante in concurs nu se opreste aici, cele clasate pe primele patru locuri vor fi premiate cu vouchere, in valoare totala de 2000 de euro, oferite de M&C Musical Instruments Distributor, dupa cum urmeaza: Marele premiu – voucher in valoare de 1000 de euro, Locul 1 – voucher de 600 de euro, Locul 2 – voucher de 300 de euro; Locul 3 – voucher de 100 de euro Acestea vor putea fi utilizate pentru achizitia de instrumente sau accesorii muzicale. Calin Ilie sI Manon Viel, reprezentantii M&C Musical Instruments Distributor, vechi prieteni si sustinatori ai festivalului, au spus: "suntem onorati sa sustinem un eveniment de traditie precum Posada Rock si sa venim in sprijinul tinerilor muzicieni'. Trupele care vor sa participe la concurs se pot inscrie pana pe 10 august, materialele specificate in regulament fiind asteptate la posadarock2012@gmail.com.

×