x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Premii surpriză primilor abonaţi la Freedom Jazz

Premii surpriză primilor abonaţi la Freedom Jazz

de Alex Revenco    |    19 Iun 2012   •   17:20
Premii surpriză primilor abonaţi la Freedom Jazz

Cu ocazia Freedom Jazz Festival, programat sa se desfasoare in perioada 19-21 iulie, la Marina Park din Vama Veche, fanii genului au sansa sa achizitioneze 1000 de bilete la preturi promotionale, adica 35 lei pe zi sau 75 lei abonamentul pe trei zile. Avand in vedere ce nume sunt pe afis, preturile pot fi considerate 'studentesti' sI oricum sunt in ton cu publicul din Vama Veche! Recent a avut loc tragerea la sorti a premiilor surpriza oferite primilor abonati la acest eveniment. Cei zece castigatori vor primi cate un CD cu muzica de jazz compusa si interpretata de Marius Mihalache, un afis al festivalului cu autograful artistului si un tricou personalizat cu sigla festivalului.

Dar iata lista cu seriile biletelor sI abonamentelor desemnate castigatoare, prin tragere la sorti: 89710007, 89867380, 90256412, 90284686, 90412393, 90350923, 90005611, 90015730, 89949282, 89818405. Cei care detin bilete/ abonamente cu seriile de mai sus sunt rugati sa acceseze sectiunea Contact, de pe www.freedomjazzfestival.ro, in vederea stabilirii modalitatilor de transmitere a premiilor. Dupa cum am mai spus, artistii straini care au confirmat prezenta la Freedom Jazz Festival sunt nume de prestigiu ale jazzului mondial: Billy Cobham, Boo Boo Davis, Johnny & Mozes Rosenberg, Sergio Mendez & Brasil 2012, Blood, Sweat & Tears, Nights Of Jazz Guitars featuring Larry Coryell guest Philip Catherine. Curentele muzicale pe care acestia le exprima sunt dintre cele mai diverse si se adreseaza unui public larg: de la latin jazz la jazz rock, de la harmonica blues la contemporary jazz, de la fusion la manouche jazz.

In premiera, Marius Mihalache va prezenta la Freedom Jazz Festival proiectul I like Romania, alte evenimente din festival fiind lansarea albumului 'Descantece de blues' realizat de cunoscutul muzician Marcian Petrescu, reunirea celebrului grup romanesc de jazz-rock Basorelief si prezentarea, in prima auditie, a unor piese de pe albumul 'Hippie cu diamante', semnat Mike Godoroja. Trebuie mentionat faptul ca Marcian Petrescu- muzicuta acustica & amplificata, voce- a tras discul cu grupul sau Trenul de noapte avand (pe doua piese ale discului) un invitat de exceptie: celebrul bluesman american Charlie Musselwhite, care mai e sI alb pe deasupra.

Organizatorii festivalului Freedom Jazz la Vama Veche au definitivat sI lista artistilor romani invitati sa cante alaturi de artistii straini, in cele trei zile. Acestia sunt: Corneliu Stroe & Balcanamera, Berti Barbera, Marius Popp Quartet, Romanian Power Trio Mihalache-Tandarica- Horja, Raul Kusac Quartet, Marcian Petrescu & Trenul de noapte, Basorelief, Mike Godoroja & Blue Spirit, Adi Tetrade Fusion Dynasty. De asemenea au fost desemnati prezentatorii celor trei zile de festival, acestia fiind: Florian 'Mosu' Lungu, Mike Godoroja sI Catalin Stefanescu, realizatorul emisiunii tv Garantat 100%. Biletele pentru Festivalul International Freedom Jazz la Vama Veche, organizat de Fundatia Bravo, sunt comercializate prin Eventim: Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Librariile Humanitas, Carturesti sI on line pe www.eventim.ro.

×
Subiecte în articol: muzica