x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Preţuri promoţionale la show-ul Lenny Kravitz

Preţuri promoţionale la show-ul Lenny Kravitz

de Alex Revenco    |    05 Iun 2012   •   18:03
Preţuri promoţionale la show-ul Lenny Kravitz

Aflat in turneul de promovare al noului album, 'Black And White America' artistul american vine pentru a doua oara la Bucuresti, pentru un concert extraordinar in Piata Constitutiei, pe 28 septembrie. Intr-o activitate de peste doua decenii, Kravitz a vandut peste 35 de milioane de discuri si a castigat patru premii Grammy. In ciuda acestor performante incredibile – sau poate chiar datorita lor – interpretul, compozitorul, producatorul si instrumentistul a fugit din zgomotosul New York sI s-a refugiat pe una din insulele arhipelagului Bahamas.

"E un loc minunat, izolat, imi ofera o existenta simpla, dar minunata. Mananc ce cultiv in propria mea gradina, sau ce pescuiesc din mare, nu port pantofi, nu car dupa mine cheile de la casa si nu trec pe langa cineva fara sa salut"- a declarat artistul. "La mica distanta de casa mea, e un magazin de unde poti lua mancare si seara, acolo lucreaza un DJ. Am fost de multe ori acolo si le-am vazut pe femei dansand. Majoritatea sunt plinute, dar sunt super- mandre de corpul lor. Poarta pantaloni scurti, in culori stridente si imi place ca nu pun pret pe stereotipuri, pe ceea ce spune presa ca e frumos"- a mai spus Kravitz.

'Black And White America' este primul album realizat de Lenny la Atlantic Records/Roadrunner Records si primul dupa cel din 2008, 'It Is Time For A Love Revolution'. La inceputul acestui an, artistul a sustinut un concert la Daytona International Speedway, cu ocazia cursei Daytona 500 care inaugureaza sezonul NASCAR Sprint Cup 2012. Prestatia sa a fost urmarita de peste 150.000 de spectatori si peste zece milioane de telespectatori. Pe 28 septembrie, este randul bucurestenilor sa se bucure de Lenny Kravitz, in Piata Constitutiei. Pana pe 1 august, biletele la concertul Lenny Kravitz se vand la preturi promotionale: 111,83 lei- Normal Circle, 170, 40 lei- Golden Circle, 298, 20 lei- VIP sI se gasesc in reteaua Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, DOMO, librariile Humanitas, Cartureti si pe www.eventim.ro.

×
Subiecte în articol: muzica