x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Prince confirmă primele sale patru concerte în Europa

Prince confirmă primele sale patru concerte în Europa

12 Noi 2015   •   11:04
Prince confirmă primele sale patru concerte în Europa
Sursa foto: prince.org

Cântăreţul şi compozitorul american Prince a confirmat primele sale patru concerte în Europa, care vor avea loc în Austria şi Marea Britanie, a informat miercuri agenţia Doctor Music preluată de EFE.

În acest nou turneu, Prince se va prezenta în faţa publicului într-un format inedit acompaniat doar de pian şi un microfon. Primul concert va avea loc pe 24 noiembrie la Konzerthaus din Viena, iar după trei zile el va concerta la Royal Concert Hall din Glasgow, în Marea Britanie.

Artistul va susţine de asemenea pe 29 noiembrie un recital la Royal Theatre Drury Lane din Londra, iar pe 1 decembrie el va urca pe scena din Symphony Hall, la Birmingham.

Restul oraşelor în care vor avea celelalte recitaluri în cursul lunii decembrie vor fi anunţate după primul concert al artistului la Viena.

Prince Rogers Nelson, pe numele său artistic Prince, a fost unul din muzicienii cei mai influenţi ai anilor 80, când a ajuns pe culmile popularităţii cu albumul său Purple Rain, şi este cunoscut drept creatorul aşa-numitului "sound of Minneapolis".

Sursa: Agerpres

×
Subiecte în articol: prince concerte europa muzica