x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Prince s-a întors pe reţelele de socializare

Prince s-a întors pe reţelele de socializare

27 Oct 2015   •   11:43
Prince s-a întors pe reţelele de socializare

Cântăreţul american Prince, care a dispreţuit o vreme reţelele de socializare, şi-a deschis recent un cont pe Instagram unde a postat câteva fotografii împănate cu puţin umor.

Supranumit 'Princetagram', contul a fost deschis la sfârşitul săptămânii trecute şi este alimentat mai ales cu poze profesionale, relatează AFP.

Prince a fost unul dintre pionierii muzicii online, însă el a decretat în 2010 că internetul este 'complet depăşit'.

Anul trecut el şi-a deschis conturi pe Facebook şi pe Twitter, pe care le-a şters apoi fără să dea explicaţii. Ulterior el a şters şi unul din piesele sale de pe YouTube şi site-urile de streaming.

Artistul prolific a lăudat mai recent posibilităţile internetului după lansarea celui mai recent album al său pe platforma Tidal, un serviciu de streaming lansat de rapperul Jay Z.

Reţeaua Instagram, unde sunt postate poze şi clipuri, este foarte populară între muzicieni. Jay-Z şi soţia sa Beyoncé se numără printre cei mai urmăriţi pe această reţea de socializare.

Apropierea lui Prince de internet a coincis anul trecut cu reconcilierea cu compania Warner Music, după un conflict vechi de 20 de ani şi lansarea a două albume.

 
Photography by @nandymcclean

A photo posted by PRINCESTAGRAM (@prince) on Oct 22, 2015 at 6:35pm PDT
 

×
Subiecte în articol: prince muzica