x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Punk românesc şi britanic în ultima seară de Stufstock

Punk românesc şi britanic în ultima seară de Stufstock

de Alex Revenco    |    30 Iul 2012   •   16:35
Punk românesc şi britanic în ultima seară de Stufstock

Ultima zi de festival a entuziasmat pur si simplu publicul din Vama Veche, prin recitalurile punk ale baietilor de la E.M.I.L. (foto) si ale headlinerilor The Subways. Cei prezenti au dansat incontinuu si au cantat impreuna cu artistii.

Primul concert a fost al uneia dintre trupele castigatoare la concursul newcomers, si anume Sketch din Bucuresti. Au urmat Sophisticated Lemons si apoi Trooper, una dintre trupele prezente si la prima editie Stufstock. In timpul recitalului Trooper, ca o surpriza aniversara, publicul a putut vedea doi dintre organizatorii festivalului parasutandu-se in mijlocul multimii. Cantand un rock agresiv, bulgarii de la Vendetta din au reusit sa dinamizeze publicul iar bucurestenii de la Coma nu s-au lasat nici ei mai prejos, "Coboara-ma-n rai" si "Nu vreau fetito casa" fiind doar doua dintre piesele primite cu entuziasm de public.

care au starnit valuri de agitatie in randul publicului. The Subways au inceput in forta, show-ul a fost senzational, britanicii au spus cateva cuvinte in romana si au facut glumite. Dupa miezul noptii, ultimul recital a fost 'metalifer', cu trupa Alternosfera.

×