x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Rammstein, un show de poveste. Au fost de faţă 25.000 de spectatori

Rammstein, un show de poveste. Au fost de faţă 25.000 de spectatori

de Alex Revenco    |    29 Iul 2013   •   17:19
Rammstein, un show de poveste. Au fost de faţă 25.000 de spectatori

Turneul mondial al grupului Rammstein, început în noiembrie 2011, şi-a 'consumat' penultimul act la Bucureşti, la Rock the City, ultimul urmând a avea loc pe 1 august, la Wacken Open Air.

Aşa cum era de aşteptat şI noul spectacol a fost extraordinar iar efectele vizuale şI (mai ales) cele pirotehnice- ieşite din comun. Nemţii au avut şI de această dată o prestaţie impecabilă, impresionând publicul cu spectaculosul lor sound industrial, interpretat 'aspru', stil care i-a făcut celebri. Iar la sfârşit, un gest superb: întreaga formaţie a mulţumit, în genunchi, publicului.

Înainte de Rammstein, La Rock the City a evoluat grupul Bullet For My Valentine, foarte bine cotat la această oră. Dacă live, Matt Tuck şI compania au fost interesanţi, galezii mai trebuie să 'crească' la capitolul compoziţie. Spre deosebire de ei, americanii de la Trivium au oferit un concert 'rotund' şI inspirat.

Duminică, pe o căldură infernală, cei de la Psychogod, au 'deschis' seria concertelor, încurajaţi de o legiune de puştoaice. Au urmat constănţenii de la White Walls, care au început mai devreme recitalul, alcătuit din piese noi, dar şI cele de pe primul album. Eugen, Dasu, Şerban & Marian au impresioanat din nou prin profesionalim, virtuozitate şI eleganţă, “Curtains” şI “Friend For A While” fiind preferatele publicului, destul de numeros pentru arşiţa de afară. Sâmbătă, prima zi de la Rock the City a fost deschisă de Goodbye to Gravity, una dintre cele mai bune formaţii din România, apărute în ultimii ani. A urmat grupul austriac Boon, cu un show heavy metal dinamic, solistul având o excelentă comunicare cu publicul ('bombardat' la sfârşit cu tricouri şI CD-uri).

A urmat 'selecţionata internaţională' Rezident EX, unde Kempes - în mare formă  împreună cu neamţul Matt au fost 'brigadierii' şI au cântat împreună cu publicul. Norvegienii de la Enslaved au oferit un show prog metal de calitate iar nemţii de la Heaven Shall Burn- cunoscuţi publicului de la Rock the City 2012, au încheiat seara cu un recital de 'metale foarte grele'.


×
Subiecte în articol: rammstein