x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Remember Patrick Dewaere cu Marius Manole

Remember Patrick Dewaere cu Marius Manole

de Alex Revenco    |    26 Iul 2012   •   14:54
Remember Patrick Dewaere cu Marius Manole

Pentru cei care nu au reusit sa ajunga pe 16 iulie la In Memoriam Patrick Dewaere, de la Ceainaria Serendipity, spectacolul se va relua, la cererea publicului, duminica, 29 iulie, de la ora 21:00. Protagonistii evenimentului sunt actorul Marius Manole de la Teatrul National Bucuresti, sound-designerul Alin Zabrauteanu de la Jazzadezz (chitara, electronice, productie) sI Radu Radescu- concept, texte si interventii audio-video.

Iata ce spune Radescu despre spectacol: "Va fi o seara in care unii isi vor aminiti iar altii il vor descoperi pe actorul francez Patrick Dewaere, coleg de generatie cu Gerard Depardieu, si a carui cariera s-a oprit brusc, la doar 35 de ani. Patrick a facut teatru, cinema, dar si muzica, a avut o cariera si o existenta pe cat de intense, pe atat de tumultuoase. Viata si filmul au fost in egala masura realitate si fictiune pentru Patrick, artistul care a promis cuiva, odata, ca nu va imbatrani. Si s-a tinut de cuvant, in dupa amiaza zilei de 16 iulie 1982. Dupa 30 de ani de la disparitia sa, Ceainaria Serendipity gazduieste o evocare, avand drept subiect cautarea adevarului ipotetic despre omul si actorul Patrick Dewaere'.

Despre care se poate spune ca a fost stralucitor in Les Valseuses (1974) sI Preparez vos mouchoirs (1978). Intrarea la ceainaria din str. Dumbrava Rosie nr. 12 (zona Gradina Icoanei) e 30 de lei sI include o bautura din partea casei.

×