x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Rezident Ex repetă de zor pentru show-ul din Vamă (Audio)

Rezident Ex repetă de zor pentru show-ul din Vamă (Audio)

de Alex Revenco    |    18 Iul 2012   •   15:44
Rezident Ex repetă de zor pentru show-ul din Vamă (Audio)

Dupa cum se stie, Tavi Iepan (chitara), Ovidiu 'Kempes' Ioncu (solist vocal), Adi Popescu (chitara), Matthias Lange (chitara), Christian Podratzky (bass) si Florin Cvasa (tobe) se pregatesc pentru o serie de concerte in Romania dar sI pentru lansarea primului album Rezident Ex. De curand, lor li s-a adaugat un alt fost component Cargo, din perioada de inceput: Tibi Gajdo- keyboards.

In formula Iepan- Kempes- Podratzky- Cvasa- Gajdo 'rezidentii' repeta de zor intr-un studio din Timisoara urmand ca ceilalti doi, 'francezul' Adrian Popescu si germanul Matthias Lange sa li se alature in scurt timp. Incepand de ieri, pe site-urile Jurnalul National, Metalhead, la Radio Timisoara si pe pagina oficiala Rezident Ex de pe Facebook se poate asculta noua piesa 'Catedrala sufletului'. Iata ce au spus 'rezidentii': Tavi Iepan: 'Catedrala sufletului povesteste despre o stare pe care eu cred ca cei mai multi o au, atunci cand se intorc in locurile adolescentei si se reintalnesc, chiar si numai in memorie, cu momente, persoane si locuri care le-au marcat viata. Pentru o clipa, te afli in catedrala sufletului, unde prezentul, trecutul si viitorul se aduna in tine si ai senzatia ca totul este impreuna. O seara tarzie de vara in orasul meu este pentru mine, inca, unul dintre cele mai frumoase si linistitoare momente';

Suntem pe drumul cel bun
Ovidiu 'Kempes' Ioncu: 'Am ajuns acasa, sunt din nou in fata microfonului si fiecare compozitie noua este o mare bucurie pentru mine
Catedrala sufletului mi-a placut mult cand Tavi mi-a prezentat-o prima oara pe chitara acustica si, dupa mixajul facut de Adi Popescu, am stiut ca suntem pe drumul cel bun'.
Matthias Lange: 'Nu inteleg cuvintele dar, daca in piesa asta este vorba de sufletul romanesc, sunt sigur ca imi va placea Romania'; Adi Popescu: 'A fost relativ simplu sa mixez aceasta piesa, pentru ca fiecare a pus suflet, iar Kempes impaca foarte bine in vocea sa forta si sensibilitatea.

Iar cand Christi a interpretat bass-ul pe fretless, am stiut ca totul este "rotund" si piesa este completa'; Christian Podratzky: 'Am tras Catedrala sufletului la doua noaptea si am avut inspiratia sa o interpretez pe fretless. Am ascultat-o a doua zi, odihnit, si m-am convins ca era ce trebuie. Colegii mei au ras si mi-au spus ca ei au stiut asta de la inceput'; Florin Cvasa: 'A fost ultima piesa pe care am imprimat-o pentru primul album Rezident Ex si am fredonat-o cateva zile dupa plecarea lui Tavi. Cred ca are tot ce trebuie ca sa placa unui public foarte larg'.
Primul mare concert Rezident Ex are loc duminica 5 aug, pe plaja din Vama Veche, in ultima seara de la Folk You!

Exclusiv! Rezident Ex - Catedrala Sufletului

×