x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Rihanna & Metallica

Rihanna & Metallica

de Alex Revenco    |    24 Noi 2011   •   21:00
Rihanna & Metallica

La inceputul acestei saptamani, frumoasa Rihanna si-a lansat un nou album, intitulat 'Talk That Talk', primul sau single difuzat pentru promovare fiind 'Red Lipstick'. S-a facut mult caz ca, in acest cantec, Rihanna ar vrea sa para ceea ce nu este, drept pentru care a furat cateva acorduri de la Metallica.

MICHAEL A FOST PRIMUL. Dar n-ar fi o cine stie ce 'premiera' in showbiz, avand in vedere ca de-a lungul anilor o multime de vedete l-au imitat pe Michael Jackson, primul superstar al muzicii pop care a colaborat cu Slash si a facut un duet cu Mick Jagger. Dupa care o multime de 'stele' din lumea muzicii pop-dance s-au 'lipit' de cate un rocker reprezentativ/sau trupa pentru a castiga un plus de imagine/credibilitate. Asta pentru ca, se stie, in timp ce vedetele pop-dance 'traiesc bine' o vara- doua sau cativa ani, fiind dependente de moda, cei care canta rock sunt mult mai rezistenti/consecventi si reusesc sa atinga aniversari venerabile: 20,30, 40 de ani. Iar Rolling Stones – 50, in 2012!

Discuri pentru Player
Amy Winehouse - Lioness: Hidden Trea­su­res. Ca­tiva pro­du­catori si muzicieni care au lu­crat indea­proa­­pe cu Amy au as­cul­tat in­re­gis­trarile din timpul si dupa lansarile al­bumelor 'Frank' si 'Back To Black'. Au selectat 12 piese cu versi­uni alternative ale hiturilor clasice, cantece nelansate, dar si compozitii nemaiauzite, 'trase' intre 2002 si 2011. Acest album (cu numarul 3) va fi lansat in decembrie.

Take That - Progress Live. Este ma­­­­terialul re­­zultat in ur­ma celui mai mare tur­­neu sus­ti­nut vreodata in Marea Britanie si Irlanda, Take That zdrobind in aceasta vara recordurile precedente. Progress Live Tour s-a desfasurat pe 29 de stadioane, in fata a 1,8 milioane de oameni. Albumul se va lansa la 28 noiembrie si va contine toate hiturile cantate de Take That impreuna cu Robbie Williams.

Florence + the Machine - Ceremonials. Compus, scris si in­re­gistrat la Lon­­­dra, cel de-al doilea al­­bum al ar­tistei este un disc uimitor, o marturisire extraordinara a ceea ce Florence numeste 'maximalismul meu incorigibil'. Tras vara aceasta, timp de cinci saptamani (impreuna cu formatia sa) in legendarul Studio 3 din Abbey Road, 'Ceremonials' este inca un material realizat cu producatorul Paul Epworth.

×
Subiecte în articol: muzica