x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Rihanna se retrage. Vedeta îşi termină turneul şi ia un an pauză

Rihanna se retrage. Vedeta îşi termină turneul şi ia un an pauză

de Alex Revenco    |    14 Mar 2013   •   10:52
Rihanna se retrage. Vedeta îşi termină turneul şi ia un an pauză

Potrivit ziarului britanic Daily Mail, Rihanna a fost la un pas de colaps în timpul turneului european de peste 100 de spectacole. Epuizată fizic şi mental, ea i-a solicitat prietenei Beyonce un sfat care s-o ajute să depăşească această situaţie.

Ia o pauză !

Iar Beyonce i-a spus “ia o pauză de un an din showbiz!”. Până una alta, până în iulie, Rihanna are de onorat concertele din “Diamond World Tour” în Statele Unite, Canada, Africa (Maroc) şi Europa. Dar turneul a început prost, cu două concerte anulate (laringită). Comentatorii sunt de părere că, după şapte albume în şapte ani şi lungi turnee de promovare, o pauză ar fi binevenită. Mai mult, Rihanna ­ care s-a împăcat cu Chris Brown ­ a declarat că speră să-şi poată lua o vacanţă. “Probabil voi avea un copil. Şi mă rog să pot pleca în vacanţă. Am multe lucruri de făcut şi nu cred că voi face turnee toată viaţa, chiar dacă iubesc acest lucru. Pentru următorii cinci ani îmi propun să fiu sănătoasă şi fericită”, a declarat Rihanna revistei Elle (UK).

Discuri pentru player
Rush **** Clockwork Angels.
Al nouăsprezecelea album de studio al celebrului grup canadian a fost înregistrat în Blackbird Studio din Nashville, Tennessee şi în Revolution Recording din Toronto, Ontario, Canada. A debutat pe locul 1 în Canada şi pe 2 în clasamentul Billboard 200. “Caravan”, “BU2B”, “Headlong Flight” şi “The Wreckers” sunt cele mai cunoscute piese de pe acest CD.  

Stone Sour **** House of Gold & Bones – Part 2.
Este al cincilea album de studio al grupului american care a luat naştere în 1992, în Des Moines, Iowa. Prevăzut să apară pe 8 aprilie a.c. în Marea Britanie şi pe 9 aprile în SUA, la Roadrunner Records, discul a fost înregistrat în Soundfarm Studios, în acelaşi timp cu House of Gold & Bones – Part 1, lansat în octombrie, anul trecut.

Kvelertak *** Meir. Grupul norvegian a luat fiinţă în 2007, în 2010 a apărut albumul de debut, iar în 2013, CD-ul “Meir”. Ca şi noul disc, “Kvelertak” are versurile scrise în norvegiană, poveştile pieselor fiind inspirate din folclorul vikingilor şi al poparelor germanice din nordul Europei. În 2011, Kvelertak a primit două Spellemann Awards, pentru Best Newcomer and Best Rock Band.

×
Subiecte în articol: Rihanna