x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Ringo Starr Se plânge că McCartney n-are niciodată timp pentru el.

Ringo Starr Se plânge că McCartney n-are niciodată timp pentru el.

de Alex Revenco    |    09 Iun 2011   •   21:00
Ringo Starr Se plânge că McCartney n-are niciodată timp pentru el.

Dupa cum se stie, la inceputul anilor ’60, Beatles a revolutionat muzica de divertisment si a impus moda formatiilor cu chitare electrice, cei mai talentati membri ai trupei din Liverpool fiind John Lennon, Paul Mc Cartney, George Harrison, Ringo Starr. In 1970 grupul s-a desfiintat, cei patru au urmat cariere solo, iar Le­nnon a fost singurul care a stra­lu­cit. Vremea a trecut, John a fost asa­sinat, George s-a stins, au mai ramas Paul si Ringo.

DECLARATII ABERANTE. Alaturi de John, Paul a compus 99% din cantecele Beatles si in consecinta le canta si astazi, spre bucuria fanilor nostalgici. Ringo are o trupa, All Starr Band, aflata, la ora actuala, in turneu.
Si pentru a nu stiu cata oara Ringo l-a invitat pe Paul sa i se ala­ture. Dar Paul le are pe ale lui si nu are chef sa cante cu 'natangul' (aprecierea e a lui McCartney!).
Suparat, Ringo (70 de ani luna viitoare) a inceput sa faca declaratii aberante: 'Pe mine ma stia mult mai multa lume dacat pe ei... eram celebru in oras... De cate ori il rog pe Paul sa vina in turneu cu mine zice ca e prea ocupat. Suntem ultimii care au ramas din Beatles, dar el se crede singurul. De fapt eu sunt ala, eu sunt ultimul Beatles care a mai ramas'.

Discuri pentru Player
Bon Jovi - The ultima­te video Collection. Dupa ce Greatest Hits a aparut in varianta audio, impresionanta colectie de de cantece a fost editata si pe DVD, marcand astfel is­toria videoclipurilor realizate de celebrul grup american. Din aceasta compilatie nu lipsesc marile hituri: Livin’ On A Prayer, You Give Love A Bad Name, Bad Medicine, It’s My Life, Keep The Faith, Blaze Of Glory etc.

King & Vaughan - In Session. Recent a apa­­rut si in Ro­mania (www.getmusic.ro) un box set – CD si DVD – de exceptie cu doi chitaristi formidabili, din generatii diferite. Este vorba despre Albert King si Stevie Ray Vaughan. Alaturi de piesele cantate de Albert King (Call It Stormy Monday, Old Times, Pride And Joy) gasim si duete: Born Under A Bad Sign, Texas Flood, Match Box Blues etc.

Cat Stevans - The Very Best Of. Un box set ex­cep­tional, com­pus dintr-un CD si un DVD al unuia dintre cei mai mari artsti ai anilor ’70. Nu lipsesc melodii cosacrate precum: Moonshadow, Father And Son, Morning Has Broken, Wild World, The First Cut Is The ­Deepest, Lady D’Arbanville, Oh Very Young, Matthew & Son, Hard Headed Woman (Remember The Days Of The) Old Schoolyard, Don’t Be Shy etc.

×
Subiecte în articol: muzica