x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Robbie Williams. După 11 ani, din nou pe locul 1 în topurile din Marea Britanie

Robbie Williams. După 11 ani, din nou pe locul 1 în topurile din Marea Britanie

15 Noi 2012   •   08:25
Robbie Williams. După 11 ani, din nou pe locul 1 în topurile din Marea Britanie

Fostul component al grupului Take That este din nou în fruntea topurilor, cu discul single "Candy" şi albumul pe care a apărut, "Take the Crown". Williams s-a bucurat de acelaşi succes în 2001, când a fost, simultan, pe prima poziţie în topul de discuri singles cu "Something Stupid" şi la albume cu "Swing When You’re Winning".

CLOWN PRINCE OF BRITISH POP
Robbie a reuşit să-l detroneze pe celebrul violonist olandez Andre Rieu şi colecţia sa de muzică de film, intitulată "Magic of the Movies", căzut pe poziţia secundă. Ultima oară când cineva a ocupat prima poziţie în ambele clasamente din Marea Britanie s-a întâmplat în noiembrie 2011. Atunci, frumoasa interpretă Rihanna era pe locul 1 cu "We Found Love" la discuri singles şi "Talk That Talk" la albume. Robbie, poreclit, mai nou, Clown Prince of British Pop, nu are doar succes pe plan discografic, ci şi în cel concertistic. Biletele pentru cele trei spectacole programate în această lună la O2 Arena din Londra s-au vândut în mai puţin de o oră.
______________________

DISCURI PENTRU PLAYER
ZZ Top **** La Futura.
Noul material, apărut în această toamnă, este primul realizat de grupul texan după o "pauză" de nouă ani. Albumul conţine zece piese şi este produs de Billy Gibbons în colaborare cu Rick Rubin, legendarul producător care a lucrat cu mulţi "grei" ai rockului, precum Slayer, Slipknot, Red Hot Chili Peppers, Metallica, AC/DC, System of a Down, Linkin Park.

Soundgarden **** King Animal.
Reunit după şaisprezece ani, grupul american a înregistrat acest album ce conţine treisprezece piese şi a fost înregistrat în Studio X din Seattle, alături de Adam Kasper (a lucrat cu Foo Fighters, Nirvana, Pearl Jam) şi mixat în studioul din Pasadena a lui Joe Barresi (a lucrat cu The Melvins, Queens Of The Stone Age). Primul single este "Been Away Too Long".

Robbie Williams *** Take The Crown. Este primul album solo al artistului britanic înregistrat în ultimii trei ani şi primul după reuniunea cu Take That. Normal, Robbie şi-a dorit o revenire în forţă, ceea ce s-a şi întâmplat! Williams este entuziasmat de noul său material, înregistrat în Los Angeles şi "lucrat" cu celebrul producător Jacknife Lee, care a lucrat cu U2, R.E.M., Snow Patrol etc.

×