x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Rockin’ Transilvania

Rockin’ Transilvania

de Alex Revenco    |    06 Iul 2008   •   00:00
Rockin’ Transilvania

Sîmbătă, 12, şi duminică, 13 iulie, pe stadionul municipal are loc  prima ediţie a unui nou festival rock.

Sîmbătă, 12, şi duminică, 13 iulie, pe stadionul municipal are loc  prima ediţie a unui nou festival rock.

 
Fixat cu o săptămînă înainte de Artmania, Rockin’ Transilvania are în line-up nume de referinţă ale genului. Iată programul: Kreator, Testament, Altar (Cluj), Benedictum, Betrayer (Sibiu) – 12 iulie; Helloween, Doro, Axxis, Thunderstorm (Bucureşti), L.O.S.T. (Bucureşti), Abigail (Bucureşti), eyeSEEred (Mediaş). Biletele pentru o zi costă 75 de lei, iar abonamentul pen-tru două zile, numai 110 lei.

Acestea s-au pus în vînzare pe www.bilete.ro, www.ticketpoint.ro şi în reţeaua Diverta din întreaga ţară, dar vor fi disponibile şi în zilele de festival, la stadion.

De ieri a început înscrierea la concursul Meet & Greet. Pentru a putea participa la acest concurs, fanii trebuie să aibă bilet cumpărat pentru ziua în care cîntă trupa favorită. Fiecare se poate înscrie în concurs numai o singură dată, pentru o singură trupă. Pentru fiecare dintre formaţiile internaţionale de la festival vor fi cîte 10 cîştigători, care vor avea şansa să se întîlnească, să obţină autografe şi să facă fotografii cu idolii lor.

 

×
Subiecte în articol: muzica