x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Rolling Stones la Muzeul Ţăranului

Rolling Stones la Muzeul Ţăranului

de Alex Revenco    |    30 Iul 2013   •   17:36
Rolling Stones la Muzeul Ţăranului

Marţi 30 iulie, începând cu ora 21:00, în curtea interioară de la Muzeul Naţional al Ţăranului Român are loc o proiecţie în avanpremiera Festivalului de Film Istoric de la Râşnov (www.ffir.ro). “Crossfire Hurricane” a avut premiera la Londra, la sfârşitul anului trecut, filmul regizat de Brett Morgen avându-i în distribuţie pe Mick Jagger,

Keith Richards, Charlie Watts, Ron Wood, Bill Wyman, Mick Taylor şI Brian Jones, foşti şI actuali componenţi Rolling Stones. Filmul prezintă în ordine cronologica istoria de 50 de ani a formaţiei considerate “The Greatest Rock And Roll Band In The World”.

Subiecte delicate precum riscurile asociate imensului succes pe care Jagger şi compania l-au avut încă de la debut, problemele cu drogurile şi cu justiţia avute de Brian, Mick şI Keith, statutul de grup anti- Beatles atribuit de presa americana şI britanică sunt abordate într-o manieră interesanta şi deosebit de alertă. Titlul filmului este inspirat din primul vers "I was born in a crossfire hurricane" al marelui hit “Jumpin’ Jack Flash”, lansat în 1968 şI apreciat la acea dată drept “un rock perfect”. La proiecţia acestui film, organizată de Festivalul de Film Istoric Râşnov şi British Council, în parteneriat cu  Muzeul Naţional al Ţăranului Român, intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile. Detalii pe www.ffir.ro.

×
Subiecte în articol: rolling stones