x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Scorpions: Biletele reduse, epuizate in cateva ore!

Scorpions: Biletele reduse, epuizate in cateva ore!

de Alex Revenco    |    10 Feb 2011   •   19:51
Scorpions: Biletele reduse, epuizate in cateva ore!
151208-scorpions-live-.jpgProject Events, organizatorii concertului Scorpions de la Bucureşti au remis spre publicare un comunicat din care aflam ca "la numai cateva ore de la punerea in vanzare a biletelor promotionale pentru concertul de retragere al celebrei formatii Scorpions, acestea sunt deja epuizate. Organizatorii au decis suplimentarea biletelor promotionale cu inca 500 de bilete pentru fiecare din cele 2 categorii: Gazon A si Golden Circle. Biletele pentru concertul din iunie sunt: 128 lei – Gazon B, 161.5 lei – Gazon A, 225.25 lei – Golden Circle, 350 lei – Tribuna.

Project Events a decis suplimentarea biletelor din cele doua categorii (Golden Circle si Gazon A), punand in vanzare inca 500 de bilete reduse pentru fiecare dintre categorii!   a spus Sorin Sararu, Project Events.

Biletele vor putea fi achizitionate la pret redus pana la 13 februarie de la Magazinul BILETOO.RO, aflat in Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s).
Scorpions va sustine un concert la Bucuresti, la 9 iunie, concert ce face parte din turneul mondial "Get Your Sting And Blackout World Tour”! Acesta va fi ultimul turneu al nemtilor, va dura in total trei ani si va trece prin cinci continente! Pentru romani aceasta este ultima sansa de a-i vedea pe cei ce au facut ca melodii precum Wind Of Change sau Still Loving You sa devina legende ale muzicii mondiale!

×
Subiecte în articol: muzica