x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Scorpions show privat

Scorpions show privat

de Alex Revenco    |    27 Ian 2011   •   22:09
Scorpions show privat

148582-03-07tv-25.jpgCând vrei să ai „rock ca un ura­gan”, cea mai indicată op­ţiune este trupa Scorpions, ce are ti­tlul cu pricina „în dotare”. Aşa pa­­re să fi gândit şi ultimul lider al fostei Uniuni Sovietice care-şi va serba 80 de ani de viaţă într-o companie selectă în „Capi­tala lu­mii”, cum este conside­rată Londra.

GORBACIOV ŞI PRINŢUL. Cel care a jucat un rol decisiv în că­derea comunismului din Europa de Est şi în dizolvarea URSS-ului va fi sărbătorit la Royal Albert Hall, unde ani de-a rândul au fost organizate concerte de ziua Prinţului Charles. Deoarece „Wind of Change” a fost un hit uri­aş – mai ales în fostele ţări co­mu­niste – „scorpionii” au fost de­sem­naţi să cânte la ziua lui „Gor­bi”, unde vor fi prezenţi – prin­tre alţii – Hugh Grant, Eli­zabeth Hurley, Arnold Scwar­zenegger.

VIN ŞI U2?  Sunt zvonuri că U2 vor urca şi ei pe scena de la Royal Albert Hall pentru a-l omagia pe fostul lider sovietic, faţă de care Bono nutreşte un deosebit respect. La concertul din capitala Marii Britanii, unde biletele de intrare costă între 35 şi 100.000 (!) de lire sterline se estimează că se vor strânge opt milioane de lire sterline, ce vor fi donate unor organizaţii de caritate.

 

Discuri pentru Player
Rod Stewart  - The Best Of... The Great American Songbook. Reuneşte cele mai reuşite cântece de pe cele cinci înregistrate în decursul a opt ani. Pe lângă renumite hituri ale muzicii americane, pe acest nou  „Songbook” a fost inclu­să o me­lodie nou-nouţă, intitulată „You’ll Never Know”. Tot noutăţi sunt şi cele două noi mixuri ale pieselor „Someone To Watch Over Me” şi „Bye Bye Blackbird”.

Beady Eye  - Beady Eye. Albumul trupei lui Liam Gallagher (ex- Oasis) prezintă pu­blicului treispezece piese înregistrate toamna trecută în studiourile RAK, alături de faimosul producător Steve Lillywhite (Rolling Stones, U2, Peter Gabriel, The Smiths, The Pogue).
Alcătuită din Liam Gallagher, Gem Archer, Andy Bell şi Chris Sharrock, trupa viz(s)ează un succes la fel de mare ca şi cu Oasis.

R. Kelly  - Love Letter. Cel de-al unsprezecelea album de studio al rapper-ului a fost prefaţat de single-ul „When A Woman Loves”, cu o ascensiune rapidă în topurile din SUA. În două decenii de carieră, R. Kelly a câştigat trei Premii Grammy, a vândut peste 34 de milioane de albume, a colaborat şi a scris cântece pentru Michael Jackson, Mary J. Blige, Pussycat Dolls, Celine Dion etc.

×
Subiecte în articol: arte muzica