x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Serviciul de streaming muzical Beats se va închide de la 30 noiembrie

Serviciul de streaming muzical Beats se va închide de la 30 noiembrie

13 Noi 2015   •   19:50
Serviciul de streaming muzical Beats se va închide de la 30 noiembrie

Site-ul de streaming muzical online Beats Music, achiziţionat în urmă cu un an de Apple, îşi va înceta activitatea la sfârşitul lunii noiembrie, decizie care consolidează poziţia pe piaţă a serviciului Apple Music, lansat la sfârşitul lunii iunie, conform AFP.

Bets Music şi-a anunţat abonaţii printr-un mesaj publicat joi seară că se va închide la 30 noiembrie şi că toate abonamentele la acest serviciu vor fi anulate. "Însă vă puteţi transfera muzica preferată pe Apple Music, începând de acum", se mai precizează în comunicatul adresat utilizatorilor acestui serviciu.

Zvonurile cu privire la închiderea acestui serviciu de streaming circulă de mai bine de un an, fiind alimentate de informaţiile publicate în presă cu privire la decizia Apple de a-i redistribui pe responsabilii Beats în cadrul altor proiecte Apple. De asemenea, un alt argument care a alimentat speculaţiile a fost absenţa serviciului Beats pe iPhone 6. Apple a dezminţit însă toate aceste informaţii până în ultimul moment.

Apple a plătit 3 miliarde de dolari pentru a achiziţiona Beats, în mai 2014. Compania californiană Beats a fost creată de celebrul rapper Dr. Dre.

×