x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Statuie sexy pentru Shakira, în oraşul său natal din Columbia

Statuie sexy pentru Shakira, în oraşul său natal din Columbia

de Redacția Jurnalul    |    27 Dec 2023   •   21:15
Statuie sexy pentru Shakira, în oraşul său natal din Columbia
Sursa foto: Hepta

Cântăreaţa Shakira a fost imortalizată sub forma unei statui dezvelite marţi în oraşul său natal, Barranquilla, din Columbia, cu braţele încrucişate deasupra capului, abdomenul dezgolit şi trunchiul înclinat, în celebra sa mişcare din şold, relatează AFP.

Monumentul din bronz şi aluminiu, înalt de 6,5 metri, o reprezintă pe vedeta pop executând una dintre mişcările sale de dans caracteristice, purtând un sutien maro şi o fustă lungă de aceeaşi culoare.

"Şolduri care nu mint, talent incomparabil, o voce care impresionează mulţimile", scrie pe inscripţia aflată la baza sculpturii, dezvelită în cadrul unei ceremonii publice, pe malul râului Magdalena din Barranquilla, pe coasta de nord a Columbiei, în prezenţa părinţilor cântăreţei, William Mebarak şi Nidia Ripoll.

"Mulţumesc sculptorului Yino Marquez şi elevilor de la şcoala de artă din district pentru această ilustrare a talentului artistic enorm al oamenilor din ţara mea", a scris Shakira pe reţeaua X (fostă Twitter).

Starul internaţional, în vârstă de 46 de ani, şi-a relansat cariera anul acesta cu "Shakira: Bzrp Music Sessions, Vol. 53" care relatează dificila despărţire de fostul fotbalist Gerard Piqué. Creată împreună cu DJ-ul argentinian Bizarrap, piesa a devenit imediat un hit mondial şi a câştigat premiul Latino Grammy pentru cântecul anului 2023.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹
 

 

×
Subiecte în articol: shakira statuie columbia