x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Solista Roxette, party la Bucureşti.

Solista Roxette, party la Bucureşti.

de Alex Revenco    |    26 Mai 2011   •   21:00
Solista Roxette, party la Bucureşti.

Cu doar cateva zile inainte de primul concert Roxette la Bucuresti, echipa de productie pune la punct toate detaliile pentru ca trupa sa se simta ca la ea acasa. Un motiv in plus este faptul ca Marie, solista trupei, isi sarbatoreste ziua de nastere in Romania. Organizat de Emagic si sustinut de Avon, concertul va avea loc la 30 mai la Zone Arena, in deschiderea show-ului urmand sa cante doua grupuri romanesti, VH2 si Magnolia.

Pentru ca in ziua evenimentului Marie implineste 53 de ani, in spatele scenei va fi plin de buchete de flori. Atat cabina solistei, cat si cea a lui Per vor fi ornate cu diferite aranjamente florale si lumanari parfumate pentru a crea astfel o ambianta cat mai festiva. Trupa a solicitat ca din backstage sa nu lipseasca ghimbirul feliat, acesta numarandu-se, in ultima vreme, printre cerintele principale ale artistilor. Pe langa ghimbir, trupa a cerut in culise sase lazi cu bere autohtona, multe salate si sortimente de branza, fructe proaspete si diferite tipuri de lapte.

Zone Arena isi va deschide portile la ora 17:00, prima trupa, Magnolia, va urca pe scena dupa ora 18:00, urmata de VH2 si Roxette, totul luand sfarsit la ora 22:00. Accesul in incinta se va face din Bulevardul Barbu Vacarescu nr. 164, publicul avand doua intrari: una pentru po­sesorii de bilete Gazon A, iar cealalta, amplasata in imediata vecinatate a scenei, pentru cei cu bilete Golden VIP si Tribuna. Este foarte important ca fiecare posesor de bilet sa intre pe la poarta de acces corespun­zatoare biletului sau, deoarece trecerea din Gazon A la Golden VIP si Tribuna nu e posibila, si nici invers. Nefiind locuri de parcare in zona, este recomandata utilizarea mijloacelor de transport in comun: metrou (magistrala 2) statia Aurel Vlaicu, tramvaiul nr. 5, RATB linia 110.

×
Subiecte în articol: muzica