x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica SPA, limuzină de lux şi doi bucătari, la dispoziţia “reginei” Dulce Pontes!

SPA, limuzină de lux şi doi bucătari, la dispoziţia “reginei” Dulce Pontes!

de Dana Andronie    |    04 Feb 2014   •   17:23
SPA, limuzină de lux şi doi bucătari, la dispoziţia “reginei” Dulce Pontes!
Sursa foto: Oana Radu Turcu

Paulo Coelho spunea despre muzica artistei portugheze Dulce Pontes că “(...) te face să simţi nevoia să o împărtăşeşti cu cei pe care îi iubeşti, dar şi cu restul universului, tăcut şi intens, ce ne înconjoară”.

Duminică, 9 februarie, Dulce va concerta la Bucureşti, iar ultimele pregătiri sunt în toi.

Regina muzicii fado preţuieşte confortul şi relaxarea, astfel că, pe timpul şederii în capitală, Dulce Pontes a ales să fie cazată la Premier Palace Hotel & SPA, singura facilitate hotelieră din România care deţine un centru SPA vast şi luxuriant, a cărui suprafaţă ajunge la 3.000 de metri pătraţi.

Artista va fi transportată cu o limuzină de lux şi va avea la dispoziţie doi bucătari şi un terapeut. Printre elementele cerute de Dulce Pontes se numără şi un vin roşu select, pe care organizatorii l-au comandat din Austria. În seara concertului, mai doreşte să aibă la dispoziţie supă de pui, platouri asortate cu mezeluri şi brânzeturi, fructe proaspete, apă plată şi minerală.

Cameleonica solistă se află într-o permanentă căutare a unor noi forme de expresie. În muzica ei, fado-ul se împleteşte cu stiluri contemporane şi are inflexiuni de inspiraţie arabă, africană, sud-americane şi chiar balcanice, ceea ce face ca refrenele ei să fie considerate adevărate capodopere de “world music”. 


×
Subiecte în articol: Dulce Pontes