x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Spectacol Tudor Gheorghe. "Hai să râdem că, dacă nu, ne-a luat dracu’!”

Spectacol Tudor Gheorghe. "Hai să râdem că, dacă nu, ne-a luat dracu’!”

de Dana Andronie    |    11 Noi 2012   •   16:59
Spectacol Tudor Gheorghe. "Hai să râdem că, dacă nu, ne-a luat dracu’!”

Cum pe 21 octombrie a umplut până la refuz Sala Palatului cu un spectacol "fără trucuri exterioare, fără invenţii, fără farafaslâcuri”, pe 19 noiembrie, la ora 19:00, Tudor Gheorghe "joacă” din nou "Nu se poate cu de toate”. Textul domnului Caragiale trebuie doar să fie spus. Nu se interpretează! De aceea va fi un şoc, pentru că eu voi spune textele lui Caragiale aşa cum le spun pe cele ale lui Sorescu. Nu trebuie să faci absolut nimic. De ce trebuie să joci teatru? Să te strâmbi?”, a declarat Tudor Gheorghe. Maestrul va fi acompaniat de orchestra "Iunion”, formula pe care "s-a chinuit foarte tare să o afle”, iar orchestraţia va fi asigurată ca de obicei de Marius Hristescu.

"Hai să râdem că, dacă nu, ne-a luat dracu’!”, ne îndeamnă Tudor Gheorghe în vremurile în care se cultivă doar incultura, iar "bordelul e o mânăstire faţă de politică” (aşa cum spunea Ileana Vulpescu). 

Biletele sunt disponibile în reţeaua Vreau Bilet, iar preţul unui bilet costă între 80 de lei (Categoria IV) şi 220 de lei (Categoria VIP). De asemenea, pe 22 decembrie, Tudor Gheorghe va reveni, tot la Sala Palatului, cu producţia "Degeaba.

×
Subiecte în articol: Tudor Gheorghe