x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Speculă cu biletele la concertele lui Taylor Swift, prețurile au depășit 28.000 de dolari

Speculă cu biletele la concertele lui Taylor Swift, prețurile au depășit 28.000 de dolari

17 Noi 2022   •   21:30
Speculă cu biletele la concertele lui Taylor Swift, prețurile au depășit 28.000 de dolari
Sursa foto: Hepta

Revânzătorii de bilete au încercat miercuri să obțină până la 28.000 de dolari pe bilet pentru viitorul turneu pe stadioane al lui Taylor Swift în Statele Unite, în timp ce fanii au căutat locuri online pentru a o vedea live pe cântăreața "Anti-Hero", scrie Reuters.

Perioada de vânzare a început marți și a adus milioane de oameni pe site-ul Ticketmaster, provocând întreruperi periodice și timpi lungi de așteptare online.

Ticketmaster, deținut de Live Nation Entertainment, a declarat că se confruntă cu o "cerere fără precedent", care a cauzat întârzieri.

"The Eras Tour" este primul turneu al lui Swift din 2018 și nu este neobișnuit ca site-urile să întâmpine probleme pentru spectacole sau alte produse la modă, cum ar fi pantofii de sport de colecție sau consolele de jocuri video.

O nouă rundă de bilete pentru Swift, pentru unii deținători de carduri de credit, s-a desfășurat miercuri cu mai puține plângeri pe rețelele de socializare. Unii fani au spus că timpii de așteptare au fost de peste trei ore la cozile online, iar mulți au rămas cu mâinile goale când s-au epuizat biletele alocate.

Pe site-urile de revânzare, unii cumpărători au încercat să profite de această fervoare. Prețurile cerute pe StubHub pentru un spectacol din aprilie în Tampa, Florida, au variat de la 338 de dolari la 28.350 de dolari pentru un bilet.

Swift și-a lansat cel mai recent album, "Midnights", în octombrie. Ea a promis hituri de pe albumele din întreaga sa carieră în cadrul turneului "Eras", care este programat să înceapă în martie și să se încheie în august.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: concerte bilete taylor swift