x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Sport în aer liber la B'estfest 2013

Sport în aer liber la B'estfest 2013

de Alex Revenco    |    27 Iun 2013   •   18:19
Sport în aer liber la B'estfest 2013
Pe lângă muzică, avem human bowling, aerotrim, slackline, brisbee, etc.
În weekendul următor, în B'estfest Park din Bucureşti- Tunari va avea loc B'estfest Summer Camp, unde amatorii de distracţie  pot participa la nenumărate activităţi sportive, aşa cum s-au obişnuit în ultimele ediţii. Pe lângă competiţia Dirt On Fire, amatorii de sporturi în aer liber se vor putea delecta cu diferite activităţi până la începerea concertelor: de la human bowling (cu popice şi bile imense), la aerotrim (giroscop pentru echilibru, utilizat în antrenamentele piloţilor şi astronauţilor) sau slackline (menţinerea echilibrului pe sfoară), la competiţii de frisbee (disc zburător din plastic) sau baschet desfăşurate pe terenurile aduse de Sport Arena.
La B'estfest nimeni nu se plictiseşte iar activităţile extra muzicale sunt pentru toate vârstele şi gusturile, fie că vrei să citeşti o carte, să stai tolănit pe iarbă sau să faci sport, mai mult sau mai puţin extrem.

Jocuri şI concursuri în Sports Area
Pe lângă celebrul slackline, adus de echipa Gibbon Slackline Romania, unde cei care vor sa experimenteze acrobaţii pe sfoară pot învăţa să-şi ţină echilibrul direct de la specialişti. Va exista o zona unde poţi încerca să mergi cu  un mini-segway Robin M1 (10 lei/5 minute), să te dai cu aerotrimul (10 lei/ 5 minute) sau să te joci cu popice uriaşe human bowling (5 lei/3 aruncări). Deasemenea, în perimetrul Sports Area, va exista şi un teren de frisbee, adus de Bucharest Ultimate via incubator107 unde cei prezenţi vor participa la diferite jocuri şi concursuri cu frisbee. Nu vor lipsi nici terenurile de baschet aduse de Sport Arena, un adevarat punct de atracţie în anii trecuţi. După cum se ştie, afişul B'estfest 2013 include nume precum  Texas, Tiamat, Nas, Biohazard, Chas & Status, Soilwork, Subscribe şI mulţi alţii. Până duminică, 30 iunie, abonamentele pe trei zile sunt 150 de lei, biletele de o zi -70 de lei şI voucherele de camping -20 de lei, disponibile pe www.MyTicket.ro, în reţeaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, Sala Palatului şi librăria Mihai Eminescu. După 1 iulie, acestea vor fi 199 lei (abonament), 99 de lei (bilet de o zi), 40 de lei (voucher de camping). Accesul la festival se va face vineri începând cu ora 17:00, urmând ca sâmbătă şI duminică porţile să se deschidă la ora 16:00, concertele fiind programate să înceapă după ora 18:00.




×
Subiecte în articol: b'estfest B'estfest 2013