x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Stagiune online la Filarmonica din Ploiești, după ce au fost anulate concertele

Stagiune online la Filarmonica din Ploiești, după ce au fost anulate concertele

12 Mar 2020   •   11:28
Stagiune online la Filarmonica din Ploiești, după ce au fost anulate concertele
Sursa foto: Viorel Coman

Conducerea Filarmonicii „Paul Constantinescu” din Ploiești a anunțat, joi, că săptămâna viitoare va debuta „Stagiunea online”, care va permite publicului vizionarea, prin intermediul internetului, a celor mai apreciate concerte pe care le-a organizat în ultimii ani.

Potrivit anunțului, publicul va putea viziona astfel cele mai apreciate concerte simfonice, folclorice și de jazz organizate în stagiunile 65, 66 și în cea curentă, 67.

Înregistrările vor putea fi urmărite pe rețeaua de socializare Facebook, la adresa https://www.facebook.com/filarmonicaploiesti.

„Totodată vă aducem la cunoștință că în măsura posibilităților toate evenimentele care ar fi trebuit să se desfășoare în luna martie vor fi reprogramate, iar abonamentele își vor prelungi valabilitatea”, au transmis reprezentanții Filarmonicii ploieștene.

În 9 martie 2020, activitățile culturale cu public ale Filarmonicii „Paul Constantinescu” din Ploiești au fost suspendate până în 31 martie, măsura având ca scop protejarea populaţiei împotriva răspândirii noului coronavirus.

Sursa: Mediafax

×