x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Ştefan Bănică: pe 7 şi 8 martie, la Circ & Variete Globus

Ştefan Bănică: pe 7 şi 8 martie, la Circ & Variete Globus

17 Ian 2013   •   16:17
Ştefan Bănică: pe 7 şi 8 martie, la Circ & Variete Globus

După succesul înregistrat în 2011 şi 2012, Ştefan Bănică revine în luna martie cu spectacolele sale unplugged la Circ & Variete Globus, pentru al treilea an consecutiv.

Ce e dragostea? va fi un concert de suflet, dedicat, în mod special, doamnelor şi domnişoarelor, pentru toate vârstele. De-a lungul anilor am compus foarte multe cântece de dragoste pentru albumele mele, iar concertele de pe 7 şi 8 martie, de la Circ & Variete Globus, vor fi o ocazie potrivită de a le cânta în varianta unplugged, într-o manieră caldă, care lasă doar muzica să vorbească. Anul acesta se vor regăsi în concert, în varianta acustică, şi cântece de dragoste de pe cel mai nou album al meu, Altceva. Aştept cu drag să ne revedem!", a declarat Bănică.

Reţineţi! Pe 7 şi 8 martie, de la ora 19:30, la Circ & Variete Globus Bucureşti -”Ce e dragostea?” - două concerte unplugged de excepţie pentru două seri de neuitat!

Biletele se găsesc la Circ & Variete Globus, Sala Palatului şi online, pe www.vandbilete.ro, www.bilete.ro, www.eventim.ro, www.myticket.ro,
www.blt.ro, www.biletoo.ro.×
Subiecte în articol: stefan banica concert