x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Steven Tyler a cheltuit 20 mili­oane de dolari pe droguri

Steven Tyler a cheltuit 20 mili­oane de dolari pe droguri

de Alex Revenco    |    12 Mai 2011   •   18:50
Steven Tyler a cheltuit 20 mili­oane de dolari pe droguri

165157-03-07tv-23.jpgSolistul faimosului grup Aerosmith a mărturisit recent că a abuzat de alcool şi droguri, chiar şi în timpul concertelor, când îşi ascundea „marfa” într-un capac de la tobe. Se ştie că, de-a lungul anilor, el s-a tot luptat cu dependenţa, în 2009 fiind internat pentru a opta oară la dezintoxicare.

ACUM ESTE CUMINTE. Tyler, care susţine că, acum, este „curat” şi cuminte, a dezvăluit războiul personal cu viiciile sale înainte de lansarea unei bio­gra­fii. El a mărturisit site-ului People.com cum îşi ascundea co­caina în capacul unei tobe, pe al cărei fund se afla un pahar ce conţinea cocaină şi un altul cu un amestec de Coca-Cola şi Jack Daniels. „După părerea mea, până acum, ar fi trebuit să fiu mort de mai multe ori. Am pierdut 20 de milioane: am prizat un Porsche, am prizat avionul meu, casa, am băut şi am luat droguri până n-am mai ştiut de mine”. Anul trecut, Aerosmith a concertat pentru prima dată în România, în faţa a peste 25.000 de spectatori.

 

Discuri pentru Player
Holograf  - Patria un­plugged CD. Luni,  16 mai, la ci­nematograful Patria are loc un nou concert unplu­gged, după cele două, susţinute de Bittman & Co. la 25 şi 26 octombrie anul trecut. Cu acest prilej, Media Pro Music lansează un CD cu cele mai bune momente înregistrate în concertele din 2010. Este cel de-al doilea material unplugged al trupei după celebrul „69% Unplugged” (1996).

Horia Brenciu  - 37. După aproape un an de muncă, în 2010 a văzut lumina zilei al doilea album al artistului, care, împreună cu HBO, a avut recent un concert de mare succes la Sala Palatului. Primul său disc, „35”, s-a vândut în peste 8.000 de exemplare, o cifră remarcabilă în contextul actual. Noul CD, masterizat la New York, conţine videoclipul piesei „I Love You”, compusă de Brenciu.

Holograf  - Patria un­plugged DVD. Cuprinde înregistrări din concertele unplugged susţinute în luna  octombrie, anul trecut, la Cinematograful Patria. Acest material, pe care se vor regăsi melodii ca „Inima mea”, „Doar o viaţă nu-mi ajunge să iubesc”, „Vreau o minune”, „Ţi-am dat un inel” etc., este primul DVD Full HD românesc. Cei care cumpără DVD-ul vor primi, bonus, şi CD-ul.

×
Subiecte în articol: muzica