x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Sugababes au fost “baby dolls”

Sugababes au fost “baby dolls”

de Raluca Grintescu    |    05 Iun 2008   •   00:00
Sugababes au fost “baby dolls”
Sursa foto: ROBERT ATANASOVSKI/

Keisha, Heidi şi Amelle, membrele trupei Sugababes, au susţinut marţi seară un concert la Bucureşti, care a fost apreciat de public graţie vocilor celor trei cunoscute interprete.

Keisha, Heidi şi Amelle, membrele trupei Sugababes, unul dintre cele mai cunoscute grupuri feminine din Marea Britanie, au susţinut marţi seară un concert la Bucureşti, care, deşi lipsit de spectaculozitate şi strălucire, a fost apreciat de public graţie vocilor celor trei cunoscute interprete. Pentru un show de 60 de minute, trupa Sugababes a fost aşteptată circa două ore de spectatori, concertul de la Complexul Sportiv Iolanda Balaş-Söter începând în jurul orei 21:30, după ce Keo şi trupa Akcent au încălzit atmosfera.

Îmbrăcate în rochiţe negre strălucitoare, gen “baby dolls”, cele trei graţii britanice au interpretat în totalitate 13 piese, dintre care deja celebrele lor hituri “About You Now”, “Push the Button”, “Freak like Me”, “Round Round”, “Stronger” sau “Too Lost In You”. Organizat de Orange, spectacolul a fost urmărit şi de nume cunoscute din muzica românească, printre care Andreea Bălan, Julia sau Anna Lesko, însoţită de iubitul ei, Poponeţ.

×
Subiecte în articol: muzica